Grohe Get eengreeps keukenmengkraan chroom 32891000

206,- 96,36
6 Prijzen, De beste prijs bij Saniweb.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom Glans Glans Chroom

Gratis verzonden
Bezorgd door POSTNL

Over Grohe Get eengreeps keukenmengkraan chroom 32891000

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs: als je zoekt naar een praktische eenhendelkraan in een modern design dan is deze keukenkraan van de GROHE Get serie geknipt voor jou. Dankzij GROHE SilkMove® verloopt de eenhendelbediening soepel. De beschermlaag uitgevoerd in GROHE StarLight® chroom, is mooi glanzend en uitzonderlijk makkelijk te reinigen. De 140° draaibare uitloop geeft je veel flexibiliteit en zorgt er tegelijk voor dat de kraan nooit tegen een muur of kastje kan stoten.

Geef je keuken de upgrade die het verdient met deze GROHE Get keukenkraan.

Belangrijkste specificaties:
Lage draaibare uitloop (140 graden)
Krasvrije beschermlaag
Eenvoudig instellen van de temperatuur door de lichte bediening
Snel en eenvoudig te installeren door snelmontagesysteem

Wat zit er in de verpakking?
• Keukenkraan
• Flexibele aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze keukenkraan is 152 mm hoog (hendel dicht), is 242 mm diep en en heeft standaardaansluiting van een 3/8""

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE keukenkranen.

Voordelen:
Eenvoudig te bedienen dankzij de draaibare uitloop
De uitloop van deze kraan kan eenvoudig en moeiteloos worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

GROHE StarLight®: altijd een glanzende kraan door onze speciale chromen coating
Toen we onze chromen beschermlaag GROHE StarLight® ontwikkelden wilden we een beschermlaag met een onwaarschijnlijk hoge krasbestendigheid creëren. En dat is gelukt. Niet alleen is de chroomlaag nu tot wel 10x zo krasvast als een gewone chroomlaag, hij is ook super gemakkelijk schoon te maken. Alleen even afvegen met een droge zachte doek. Dat is alles voor een prachtige glans. Zelfs na jaren van gebruik.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding installeer je de kraan in een handomdraai.

Draaihoek van 140° voor een moeiteloze bediening van de uitloop
Handige functie voor dagelijks gebruik: de uitloop kan moeiteloos en in één beweging worden gedraaid in een hoek van 140°. Dankzij de draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Over GROHE Get – de top keukenkraan
De GROHE Get serie heeft een modern uiterlijk en heeft de vertrouwde GROHE kwaliteit. De kraanbody en -hendel hebben een design van strakke lijnen voor een elegante uitraling van je keuken. Door de GROHE SilkMove® technologie is de bediening voor het watervolume en de temperatuur uiterst soepel. De chromen GROHE StarLight® beschermlaag blijft glanzend, zelfs na jaren van intensief gebruik.

Ontdek de producten uit de GROHE Get serie: superieure kwaliteit en een tijdloos design gecomineerd met praktische kwaliteiten voor een eerlijke prijs.

Bekijk de GROHE Keuken pagina.

Materiaal:
Messing
Voorraad: