Grohe Eurosmart Cosmopolitan 1-gats keukenkraan met lage draaibare uitloop chroom 32842000

85,08
6 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom Chroom-chroom

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grohe Eurosmart Cosmopolitan 1-gats keukenkraan met lage draaibare uitloop chroom 32842000

Kwaliteit die lang meegaat, die gebruiksvriendelijk is, met een modern design én met een aantrekkelijke prijs: Dat is in het kort de Eurosmart Cosmopolitan keukenkraan. De GROHE SilkMove®- technologie zorgt voor een prettig lichte bediening en de gladde chromen coating laat zich heel gemakkelijk schoonmaken.

Dankzij de individueel instelbare draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten. Niet zonder reden gingen velen je inmiddels voor en profiteren al jaren van de kwaliteit van de Eurosmart Cosmopolitan keukenkraan.

Belangrijkste specificaties:
Draaibare uitloop tot 140°
Krasbestendige beschermlaag
Lichte bediening door de GROHE SilkMove technologie
Snelle installatie door het snelmontagesysteem en eenvoudige handleiding

Wat zit er in de verpakking?
• Kraan
• Aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze keukenkraan is 203 mm hoog, gemeten met de hendel helemaal omhoog (open).

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE keukenkranen.

Hoe installeer je een GROHE keukenkraan?


Voordelen:
Eenvoudig te bedienen dankzij de draaibare uitloop
De uitloop van deze kraan kan eenvoudig en moeiteloos worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Draaihoek van 140° voor een moeiteloze bediening van de uitloop
Een handige functie voor dagelijks gebruik: de uitloop kan moeiteloos en in één beweging worden gedraaid in een hoek van 140°. Dankzij de draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Over Eurosmart Cosmopolitan – Design in dienst van de veeleisende gebruiker faucet range crafted in a sophisticated design
Kiezen voor de stijl van de Eurosmart Cosmopolitan is kiezen voor modern design, voor gebruiksgemak en hoge kwaliteit. De strakke lijnen van kraan en hendel ogen elegant en de GROHE SilkMove®- en GROHE StarLight®-techniek garanderen een lichte bediening en een langdurige glans.

Maar ontdek de GROHE Eurosmart Cosmopolitan-serie vooral zelf. Hier gaan design, kwaliteit en een aantrekkelijke prijs werkelijk hand in hand.

Bekijk de GROHE Keuken pagina.

Materiaal:
Messing
Voorraad: