Grohe Eurostyle Cosmopolitan 1-gats keukenkraan met hoge uitloop chroom 33975004

289,86 161,-
6 Prijzen, De beste prijs bij Sanitairwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom

Over Grohe Eurostyle Cosmopolitan 1-gats keukenkraan met hoge uitloop chroom 33975004

Geef je keuken een update met de GROHE Eurostyle Cosmopolitan eengreeps keukenmengkraan, een mengkraan die strakke, chique stijl combineert met superieure functionaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De hoge uitloop is perfect om pannen en grote potten te vullen, en het kan worden vastgezet op een bepaalde positie of worden ingesteld om 150° of 360° te kunnen draaien voor geweldige flexibiliteit tijdens het gebruik.

Je bedient de kraan met een solide metalen hendel, terwijl de GROHE LongLife keramische cartridge in de kraan zorgt voor een duurzame en betrouwbare watervolume- en temperatuurregeling voor de gehele levensduur van de kraan.

Dankzij de gescheiden interne waterwegen van GROHE Zero ben je ervan verzekerd dat je drinkwater lood- en nikkelvrij is. En dankzij het Easy Installation System met de flexibele verbindingsslangen heb je de kraan binnen een mum van tijd geïnstalleerd. Tot slot zal deze keukenkraan er dankzij de prachtige maar duurzame GROHE StarLight Chromen afwerking jarenlang als nieuw uit blijven zien.

Belangrijkste specificaties:
Drie in te stellen draaihoeken: 0°, 150°, 360°
Jarenlang lichte bediening door de GROHE SilkMove technologie
Lood- en nikkelvrij drinkwater door de gescheiden waterkanalen
Snelle installatie door het snelmontagesysteem
Eenvoudig schoon en kalkvrij te houden

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE keukenkranen. Bekijk de GROHE garantievoorwaarden

Voordelen:
GROHE Silkmove:
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Gescheiden waterkanalen voor zuiver drinkwater
Dankzij de gescheiden kanalen in de kraan is je drinkwater lood- en nikkelvrij en drink je zuiver water. Deze technologie voldoet aan de veilgheidsvoorschriften en is in de kraanuitloop geïntegreerd. Op je gezondheid!

GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden
Veeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Eenvoudig te bedienen dankzij de draaibare uitloop
De uitloop van deze kraan kan eenvoudig en moeiteloos worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

Meer weten over GROHE keukenkranen? Bekijk de GROHE Keuken pagina.

Materiaal:
Kunststof,  Messing
Voorraad: