Roestvrijstalen GROHE Minta keukenmengkraan, draaibereik 0°/150°/360°, SuperSteel, L-uitloop

416,33 210,20
5 Prijzen, De beste prijs bij Sanitairwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom Chroom-chroom Roestvrijstaal Supersteel Supersteel geborsteld (RVS)

Over Roestvrijstalen GROHE Minta keukenmengkraan, draaibereik 0°/150°/360°, SuperSteel, L-uitloop

Deze keukenkraan uit de GROHE Minta serie valt op door zijn veelzijdigheid. Met z’n hoge L-vormige uitloop vul je makkelijk grote pannen en emmers want ook zijn draaibereik is (letterlijk) eindeloos. Maar de uitloop is evengoed op 0° of op 150° te fixeren. Zijn grote draaibereik is handig voor als je wilt wisselen tussen twee spoelbakken of pannen.

De temperatuur en het watervolume regel je heel licht en soepel dankzij de GROHE SilkMove® techniek in de hendel. En net zo makkelijk als de kraanbediening is de installatie. Dankzij het snelmontagesysteem dat kinderlijk eenvoudig is. De kraan is een blikvanger in je keuken met zijn krasvaste SuperSteel beschermlaag met RVS-look. De kraan is super snel en makkelijk schoon te maken met een zachte doek en daardoor zeer hygiënisch.

Voordelen:
Hoge uitloop: handig tijdens het koken
Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Eenvoudig te bedienen dankzij de draaibare uitloop
De uitloop van deze kraan kan eenvoudig en moeiteloos worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

Draaibereik met 3 standen voor optimaal bedieningsgemak
Veelzijdig voor dagelijks gebruik: je kunt de draaihoek van de uitloop van de kraan eenvoudig zelf instellen op 0°, 150° of 360°. Zo kun je de kraan precies zo instellen als jij wilt: voor eenvoudig wisselen tussen twee spoelbakken of met de uitloop in een vaste positie.

SuperSteel: hygiënisch design met RVS-look
GROHE SuperSteel is een unieke krasbestendige laag die niet te onderscheiden is van roestvrijstaal. Omdat het hier gaat om een afwerking, hebben de kranen in SuperSteel-uitvoering een zeer interessant prijskaartje.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Wat zit er in de verpakking?
• Kraan
• Aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze keukenkraan is 360 mm hoog.

Over Minta keukenkraan – doordachte details in vorm en functionaliteit
Keukenkranen uit de GROHE Minta serie zullen je bevallen. Er is veel keus in uitvoeringen en de juiste keus voor jouw keuken zit daar bij. De serie omvat drie uitloopvarianten; een C-uitloop, een U-uitloop en een L-uitloop, die verkrijgbaar zijn in de chromen krasvaste GROHE Starlight® uitvoering of in de GROHE SuperSteel uitvoering met matte RVS-look. Minta staat voor esthetiek, harmonie en functionaliteit.

Of het nu gaat om de hoogte, de 360° draaibare uitloop (al dan niet te fixeren), soepele water- en temperatuurregeling door de GROHE SilkMove® techniek of het snelmontagesysteem waarmee echt iedereen snel een kraan kan installeren. Alles is even praktisch en elegant. En er zijn meer doordachte details in de serie. Een aantal varianten is voorzien van een uittrekbare mousseur of een handdouche met twee straalstanden.

Daarmee kom je in elk hoekje van je gootsteen en vul je met gemak grote pannen en emmers. En dankzij GROHE EcoJoy® kun je ook nog eens tot 50% op je verbruik besparen. De GROHE Minta serie: bijzonder mooi, bijzonder functioneel.

Materiaal:
Kunststof,  Messing
Voorraad: