GROHE Essence 1-gats keukenkraan m hoge L-uitloop 0° / 150° / 360° draaibaar warm sunset

325,01
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Glans Koperkleurig Sunset Warm Warm sunset glans (koper)

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over GROHE Essence 1-gats keukenkraan m hoge L-uitloop 0° / 150° / 360° draaibaar warm sunset

Op zoek naar een kraan die uitstekend werkt, maar er ook aantrekkelijk uitziet? Dan is deze keukenkraan de perfecte keuze. We hebben verschillende handige functies verwerkt in het prachtige design: met de hoge uitloop kan men gemakkelijk grote pannen vullen en reinigen. Maak een keuze uit drie in te stellen draaihoeken (0°/150°/360°).

De bediening van de waterstroom en temperatuur gaat moeiteloos en soepel dankzij de GROHE SilkMove cartouche met keramische schijven. De duurzame GROHE StarLight afwerking is gemakkelijk te reinigen en beschermt het oppervlak. De kraan wordt geleverd met flexibele aansluitslangen en een overzichtelijke handleiding. De kraan is eenvoudig te installeren.

Hoge uitloop: handig tijdens het kokenGemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kan deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren.

Eenvoudig te bedienen dankzij de draaibare uitloopDe uitloop van deze kraan kan eenvoudig en moeiteloos worden gedraaid. Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

Draaibereik met 3 standen voor optimaal bedieningsgemakVeelzijdig voor dagelijks gebruik: de draaihoek van de uitloop van de kraan is eenvoudig zelf in te stellen op 0°, 150° of 360°. Zo kan de kraan ingesteld worden naar wens: voor eenvoudig wisselen tussen twee spoelbakken of met de uitloop in een vaste positie.

SuperSteel: hygiënisch design met RVS-lookGROHE SuperSteel is een unieke krasbestendige laag die niet te onderscheiden is van roestvrijstaal. 

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtigingDe temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instelbaar: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan is in een handomdraai te installeren. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding is de nieuwe kraan zonder problemen zelf aan te sluiten. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl