Gaggia Velasca RI8260/01 Volautomatische espressomachine Zwart - Gaggia

549,-
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gaggia Velasca RI8260/01 Volautomatische espressomachine Zwart - Gaggia

Velasca Volautomaat van Gaggia in de kleur Zwart. Met deze volautomaat in huis bent u de barista!
Door een druk op de knop heeft u in een paar seconde een heerlijke espresso zoals ze dat in italië kunnen. Op maat gemaakte koffie omdat u zelf kiest voor de maling, aroma en doorlooptijd. Om deze heerlijke koffie staat Gaggia al ruime 75 jaar bekend. Dankzij het keramische maalwerk krijgt de extractie de maximale smaak! In vergelijking met gewone metalen maalschijven zal het keramische materiaal ervoor zorgen dat oververhitting en verbranding van de koffieboon niet plaats kan vinden. En met het interne thermoblock kunt in u in een mum van tijd genieten van heerlijke koffie. Door de alu-legering met RVS kan hij namelijk hoge temperaturen bereiken en snel schakelen tussen bijvoorbeeld een espresso en cappuccino.

Het klassieke design met luxe zwarte afwerking staat in iedere keuken te pronken en door zijn slimme ontwerp is hij eenvoudig in gebruik. Geen gedoe met vaak ontkalken want dit is pas na 5000 kopjes nodig indien u gebruik maakt van het AquaClean filter.

Graag een cappucino? Geen probleem! Met de handig pannarello in combinatie met een metalen kannetje is het opschuimen van melk zo gebeurd. Zoals als eerder genoemd kunt u zelf de maling kiezen uit wel 10 standen en u kunt snel de keuze maken uit de diverse koffie bereidingen. Deze hoeft u niet bij ieder gebruik opnieuw in te stellen want de Valesca onthoudt dit voor u. Ook decafè koffie is te zetten met de losse poeder optie en aan de voorkant heeft u direct toegang tot de koffie koekjes lade en koffie zetgroep.

De Gaggia zelf heeft de volgende afmeting: 25,6 x 34 x 44,4 cm
De verpakking heeft de volgende afmetingen: 44 x 32 x 47 cm

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: