Zwarte DeLonghi Nespresso De'Longhi Lattissima Pro EN750.MB - Koffiecupmachine - Brushed Aluminium

166,29
4 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte DeLonghi Nespresso De'Longhi Lattissima Pro EN750.MB - Koffiecupmachine - Brushed Aluminium

De Nespresso Lattissima Pro is geïnspireerd op de kwaliteit van professionele koffiemachines. Deze Nespresso machine is eenvoudig te bedienen via het intuïtieve digitale touchscreen om zo te genieten van verschillende koffierecepten met of zonder melk. Bereid met één druk op de knop warm melkschuim, heet water of één van de 5 koffierecepten. Door het druksysteem van 19 bar wordt iedere keer weer een heerlijk kopje koffie bereid van hoogwaardige kwaliteit. Door de energiebesparingsfunctie schakelt de koffiemachine automatisch uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn.

Koffie bereiden met één druk op de knop
De Nespresso Lattissima Pro is gemakkelijk te bedienen via het intuïtieve, digitale touchscreen. Zo geniet u thuis van het gemak van de verschillende koffie-, en melkbereidingen. Bereid met deze koffiemachine met één druk op de knop een ristretto, espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, warm melkschuim, of heet water.

Melkschuim afstellen & automatische reiniging
Het melkschuim is altijd perfect voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Gebruik de afstelknop voor melkschuim om de textuur van het schuim naar uw smaak aan te passen. Draai de afstelknop naar de positie reinigen om het melksysteem automatisch te spoelen.

19 bar druksysteem & korte opwarmtijd
Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem verwarmt het water in slechts 25 seconden tot de ideale temperatuur, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer je koffierecepten met melk wilt bereiden.

Intuïtief programma voor ontkalken & energiebesparing
De Lattissima Pro koffiemachine is uitgerust met een intuïtieve ontkalkingsfunctie die waarschuwt wanneer uw machine ontkalkt moet worden. Het aansluitbare ontkalkingspijpje maakt het ontkalken nog eenvoudiger. Door de energiebesparingsfunctie schakelt de machine automatisch uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn.

Uitzonderlijke koffie
Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van het plukken van de koffiebessen tot de koffie die u drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal.
Nespresso biedt 24 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij u past.
! Let op:

  • Om de melkopschuimer goed te houden, wordt na ieder gebruik een reiniging aangeraden. Dit door de onderdelen uit elkaar te halen en af te wassen. Zo blijven er geen melkresten achter in de machine en raakt de melkopschuimer niet verstopt.
  • Voor optimaal gebruik adviseren wij het gebruik van originele Nespresso cups. Wanneer andere cups worden gebruikt bestaat de kans dat de machine gaat lekken.