Hans Grohe Hansgrohe Metropol S uitloop sanitairkranen gegoten, chroom. glans, type uitloop

220,83 169,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerwinkel.nl


Merk:
Kleur:
Chroom

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over Hans Grohe Hansgrohe Metropol S uitloop sanitairkranen gegoten, chroom. glans, type uitloop

Ontdek de Hansgrohe Metropol S uitloop sanitairkranen in gegoten chroom glans
De Hansgrohe Metropol S uitloop sanitairkranen zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne en stijlvolle kraan voor in de badkamer. Deze kraan is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en biedt een uitstekende combinatie van functionaliteit en design.

Montagegemak en specificaties
Deze kraan is ontworpen om aan de wand te worden gemonteerd en heeft een voorsprong van 161 mm. De inbouwhoogte is 65 mm en de inbouwbreedte is 177 mm. De totale opbouwhoogte is ook 65 mm. De kraan is niet uittrekbaar en het mondstuk is niet draaibaar. De kraan heeft geen waste bediening en geen rozet. De uitloop is niet draaibaar en heeft geen omstelinrichting. De oppervlaktebescherming is verchroomd en het kraanmondstuk is voorzien van een straalbreker. De oppervlaktebehandeling is gepolijst en de basiskleur is chroom.

Stijlvol design
De Hansgrohe Metropol S uitloop sanitairkranen hebben een stijlvol en modern design dat perfect past bij elke badkamerstijl. De kraan is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een gepolijste afwerking die er niet alleen goed uitziet, maar ook gemakkelijk schoon te maken is. De kraan is ontworpen om lang mee te gaan en biedt uitstekende prestaties en betrouwbaarheid.

Eenvoudige installatie
De Hansgrohe Metropol S uitloop sanitairkranen zijn gemakkelijk te installeren en worden geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. De kraan is ontworpen om snel en gemakkelijk te worden geïnstalleerd, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe badkamerkraan.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl