Hansgrohe Focus 1-gats keukenkraan met uittrekbare vuistdouche met normale en douchestraal RVS 31815800

275,82
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom Chroom-chroom Look Roestvrijstaal Rvs look

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Hansgrohe Focus 1-gats keukenkraan met uittrekbare vuistdouche met normale en douchestraal RVS 31815800

Meer bewegingsruimte aan de gootsteen dankzij uittrekbare uitloop

Der Focus M41 ééngreeps keukenmengkraan 240 met uittrekbare vuistdouche, 2jet van hansgrohe maakt het dagelijkse werken in de keuken met zijn vele handige functies gemakkelijk. Het ergonomische design met een fijne uitloophoogte van 230 mm zorgt ervoor dat zelfs hele grote pannen en vazen makkelijk kunnen worden gevuld (ComfortZone). De uitloop kan tot circa 50 cm worden uitgetrokken en vergroot zo de actieradius. Hij kan in twee stappen worden gedraaid (110° of 150°) en creëert zo extra mogelijkheden.
Met een druk op de knop kan direct aan de uitloop tussen twee straalsoorten worden geschakeld. De zachte douchestraal is daarbij ideaal geschikt voor afspoelen van kwetsbaar groente en fruit.

Hoogwaardige kwaliteit en doordachte ergonomie in de keuken
• Kwaliteit van hansgrohe: de lichtlopende handgreep regelt water en temperatuur met een hoogwaardig keramisch mengsysteem
• Binnen handbereik opgeruimd: als de uittrekbare vuistdouche niet nodig is, glijdt deze stil en midden in een magnetische houder terug (MagFit)
• Twee straalsoorten: met één druk op de knop wordt tussen de normale en de douchestraal gewisseld. De geselecteerde functie blijft ingesteld, zelfs als de kraan uit staat
• Duurzaam mooi: kalk kan moeiteloos worden verwijderd door licht afvegen van het siliconen inzetstuk aan de uitloop. (QuickClean)
• Duurzaam: de hoogwaardige finish in rvs-look is dankzij een speciale techniek bijzonder duurzaam en krasbestendig (PVD)
• Veelzijdig inzetbaar: ook geschikt voor doorstroomtoestellen
• Beschikbaarheidsgarantie: Onderdelen zijn leverbaar tot 15 jaar nadat de serie uit het assortiment genomen is.

Materiaal:
Messing,  RVS
Voorraad: