Grohe Minta Touch elektronische kraan met draaibare C-uitloop en uittrekbare dual spray m. 6V batterij chroom 31358002

534,99
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grohe Minta Touch elektronische kraan met draaibare C-uitloop en uittrekbare dual spray m. 6V batterij chroom 31358002

Er is een nieuwe manier om in je keuken te werken, dankzij deze elektronische kraan met touch- functie. Raak de uitloop een keer aan met je pols om de kraan aan te zetten en herhaal dit als je de kraan uit wil zetten. Je kraan blijft schoon en hygiënisch terwijl jij aan de slag kan met andere klussen. En de innovatieve EasyTouch technologie betekent dat je nooit meer vieze vingerafdrukken achter hoeft te laten op je kraan.

De sprankelende GROHE StarLight Chromen afwerking zorgt ervoor dat de kraan er altijd als nieuw uit blijft zien. De Minta Touch eengreeps mengkraan heeft ook een hoge C-vormige uitloop met 360° draaibereik voor meer flexibiliteit en de uittrekbare comfort sproeikop met de keuze tussen twee afwisselbare sprays zorgen ervoor dat voorbereiding van de maaltijd, vullen van pannen en het schoonmaken van de spoelbak heel makkelijk worden.

Het GROHE EasyDock system betekent dat de sproeikop makkelijk weer terugtrekt in de uitloop wanneer je klaar bent en de SpeedClean siliconen sproeigaatjes zorgen ervoor dat je kalkaanslag er met je vinger vanaf kan vegen.

In de kraan zorgt de GROHE SilkMove technologie voor een levenslange duurzame en betrouwbare watervolume- en temperatuurregeling. Minta Touch is ontworpen met een strak, modern ontwerp dat je keuken een tijdloze stijl zal geven. Deze kraan monteer je op het aanrechtblad voor een makkelijke montage en bevat ons Easy Installation System met duidelijke handleiding.

Belangrijkste specificaties:
Hoge uitloop: ideaal wanneer je ook pannen af wil wassen
Moeiteloos draaien in alle richting met een bereik van 360°
Met uittrekbare handdouche: 2 straalstanden
Soepele, automatische teruggeleiding van de handdouche
Jarenlang lichte bediening door de GROHE SilkMove technologie
Eenvoudig schoon en kalkvrij te houden
Snelle installatie door het snelmontagesysteem

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE keukenkranen. Bekijk de GROHE garantievoorwaarden

Voordelen:
Groente afspoelen, de afwas spoelen of pannen vullen:
Met de praktische uittrekbare handdouche heb je optimale bewegingsvrijheid in de keuken. Met één druk op de knop wissel je tussen een fijne straal en een krachtige straal. Afwassen was nog nooit zo leuk.

EasyDock: automatische teruggeleiding van de handdouche
Door EasyDock glijdt de handdouche vloeiender en zachter terug in de schacht van de uitloop. De Gildeflex® slang van de handdouche geeft uiterst weinig wrijving en wordt door middel van een klein loden gewicht rustig teruggetrokken. Deze techniek zorgt ook voor het makkelijker installeren van de kraan.

Gemakkelijk grote pannen afspoelen:
Dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaihoek van 360° voor het moeiteloos draaien in alle richtingen
Volledige flexibiliteit: de uitloop kan in een straal van 360° worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden
Veeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.

SpeedClean houdt je keukenkraan kalkvrij
Uitloop, professionele kraan, aparte- of uitrekbare handouche of mousseur: het SpeedClean anti-kalk system voorkomt kalkvorming. Allen zijn voorzien van flexibele siliconen lamellen die je met een beweging van je vinger schoon veegt. Poetsen is nooit meer nodig.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Eenvoudig te bedienen dankzij de draaibare uitloop
De uitloop van deze kraan kan eenvoudig en moeiteloos worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

Meer weten over GROHE keukenkranen? Bekijk de GROHE Keuken pagina.

Materiaal:
Messing
Voorraad: