Roestvrijstalen GROHE Minta keukenkraan - hoge draaibare C-uitloop - met uittrekbare handdouche - 2 straalstanden - RVS (supersteel) - 32321DC2

466,44 227,06
4 Prijzen, De beste prijs bij Sanitairwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal Supersteel Supersteel geborsteld (RVS)

Over Roestvrijstalen GROHE Minta keukenkraan - hoge draaibare C-uitloop - met uittrekbare handdouche - 2 straalstanden - RVS (supersteel) - 32321DC2

Met een stoere, moderne vormgeving en een intelligent en flexibel ontwerp is de GROHE Minta eengreeps keukenmengkraan ontworpen met maximaal gebruiksgemak als uitgangspunt – en om het helemaal af te maken is deze ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. De hoge C-uitloop is perfect om pannen en grote potten mee te vullen, en de uitloop heeft een volledig draaibereik van 360°, waardoor deze kraan ideaal is voor dubbele spoelbakken. Om compleet gebruiksgemak te bieden, is het voorzien van een uittrekbare comfort sproeikop. Met een druk op de knop wisselt men af tussen de fijne spray jet en de krachtige shower jet, waardoor deze ideaal is voor het afspoelen van de vaat of het schoonmaken van de spoelbak. Het GROHE EasyDock system betekent dat de sproeikop makkelijk weer terugtrekt in de uitloop wanneer men klaar is en de SpeedClean siliconen sproeigaatjes zorgen ervoor dat kalkaanslag met een vinger weggeveegd kan worden.

Men bedient de kraan met een solide metalen hendel, terwijl de GROHE LongLife keramische cartridge in de kraan zorgt voor een duurzaam en betrouwbaar watervolume en temperatuurregeling voor de gehele levensduur van de kraan. En dankzij het Easy Installation System met de flexibele verbindingsslangen heeft men de kraan binnen een mum van tijd geïnstalleerd.

Uittrekken, omschakelen en spoelen met de praktische handdouche van GROHEGroente afspoelen, de afwas spoelen of pannen vullen: met de praktische uittrekbare handdouche heeft men optimale bewegingsvrijheid in de keuken. Met één druk op de knop wisselt men tussen een fijne straal en een krachtige straal. Afwassen was nog nooit zo leuk.

EasyDock: automatische teruggeleiding van de handdoucheDoor EasyDock glijdt de handdouche vloeiender en zachter terug in de schacht van de uitloop. De Glideflex® slang van de handdouche geeft uiterst weinig wrijving en wordt door middel van een klein loden gewicht rustig teruggetrokken. Deze techniek zorgt ook voor het makkelijker installeren van de kraan.

Hoge uitloop: handig tijdens het kokenGemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kan men met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren.

Draaihoek van 360° voor het moeiteloos draaien in alle richtingenVolledige flexibiliteit: de uitloop kan in een straal van 360° worden gedraaid: men kan er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtigingMen kan de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

SuperSteel: hygiënisch design met RVS-lookGROHE SuperSteel is een unieke krasbestendige laag die niet te onderscheiden is van roestvrijstaal. Omdat het hier gaat om een afwerking, hebben de kranen in SuperSteel-uitvoering een zeer interessant prijskaartje.

SpeedClean houdt de keukenkraan kalkvrijUitloop, professionele kraan, aparte- of uittrekbare handdouche of mousseur: het SpeedClean anti-kalk systeem voorkomt kalkvorming. De flexibele siliconen lamellen zijn met een beweging van een vinger schoon te vegen. Poetsen is nooit meer nodig.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhandenDeze kraan installeert men in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kan men de nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Eenvoudig te bedienen dankzij de draaibare uitloopDe uitloop van deze kraan kan eenvoudig en moeiteloos worden gedraaid: men kan er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.


AfmetingenHoogte: 379 mm
Maximale breedte: 145 mm
Sprong 223 mm
Minimale dynamische druk 1,0 bar

Wat zit er in de verpakkingKeukenmengkraan
Flexibele aansluitslangen Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Materiaal:
Kunststof,  Messing,  RVS
Voorraad: