GROHE Blue Home 1-gats keukenkraan met duo L-uitloop starterkit met WiFi bluetooth Chilled & Sparkling 3x gekoeld + 3x bruisend water chroom 31454001

1 535,78
6 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over GROHE Blue Home 1-gats keukenkraan met duo L-uitloop starterkit met WiFi bluetooth Chilled & Sparkling 3x gekoeld + 3x bruisend water chroom 31454001

GROHE Blue Home Duo – de slimme, verbonden manier om te genieten van puur en verfrissend gefilterd, gekoeld en bruisend water direct uit de kraan. Waarom zou je flessen water kopen als je thuis kunt genieten van het gemak van je eigen filtersysteem, zodat je kunt genieten van direct beschikbaar puur, plat of bruisend water direct uit je keukenkraan? De GROHE Blue Home Duo- starterkit bevat alles wat je nodig hebt om gezuiverd, gekoeld water te drinken.

Je kunt plat, medium of sterke bruis water selecteren. Het wordt ondersteund door de GROHE Ondus-app**; je verbindt met de kraan en bedient het water via je smartphone***, je kunt jouw verbruik in de gaten houden en zelfs automatisch filters en CO2- flessen opnieuw bestellen. Instellen kan zelfs op afstand worden gedaan via je telefoon en je kan je waterstatistieken rechtstreeks koppelen aan fit-apps.

Deze kit bestaat uit een GROHE Blue eengreepskraan, een koeler met een laag energieverbruik, een filter en een CO2- fles. De koeler past in ieder keukenkastje dat meer dan 30 cm breed is – daardoor past het perfect in iedere keuken – en de filter en de CO2- fles van 425 gram zijn eenvoudig te vervangen. En met de Blue Home Duo kraan krijg je ook nog eens alle voordelen van een mooi ontworpen, klassieke GROHE keukenkraan. De comfortabele, hoge uitloop met een draaibeweging van 150° en een slank lichaam bevat afzonderlijke binnenwaterwegen voor gefilterd en niet-gefilterd water.

De greep biedt standaard water en om de functie te activeren voor gefilterd, gekoeld of bruisend water druk je simpelweg op de verlichte LED- drukknop. Het LED- display laat je ook weten wanneer je de waterfilter moet vervangen. Deze monobloc keukenmengkraan is gemaakt met GROHE's opvallend slanke lijnen en is voorzien van de oogverblindende GROHE Starlight chroomafwerking en het duurzame GROHE SilkMove interne mechanisme voor eenvoudige bediening. Je hoeft hiervoor geen extra leidingwerk aan te leggen en is de set klaar voor gebruik; de snelle installatie duurt slechts 30 minuten.

GROHE Blue Home - de slimme nieuwe manier om te genieten van zuiver gefilterd water direct uit de kraan

* Met Bluetooth® 4.0 en WIFI-interface voor draadloze datacommunicatie (het Bluetooth®-woordmerk en -logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van deze merken door Grohe AG gebeurt onder licentie. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn die van hun respectieve eigenaars.)

** Gratis beschikbaar via iTunes-app of Google Play Store.

*** Systeemvereisten: Apple iPhone met iOS 9.0 of hoger; Android-smartphone met Android 4.3 of hoger (Apple, het Apple-logo, iPod, iPod Touch, iPhone en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.) Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of de naleving ervan op het gebied van veiligheid en wettelijke voorschriften).

Voordelen:
Zuiver, gefilterd drinkwater is nu slimmer geworden
Ondersteund door de GROHE Ondus-app en verbonden via WiFi of Bluetooth® 4.0-technologie, laat de volgende generatie GROHE Blue Home-kranen water via je smartphone serveren. De app bewaakt ook de productstatus en kan automatisch filters en CO2-flessen opnieuw ordenen. Het registreren en opzetten van je watersysteem kan ook op afstand worden gedaan. En je waterverbruiksstatistieken kunnen direct worden gekoppeld aan gezondheids-apps.

Geniet van kalkvrij drinkwater met GROHE Blue
Met de GROHE Blue maak je van regulier leidingwater gezuiverd en beter smakend drinkwater voor op tafel. Dat komt door het ingenieuze filtersysteem dat de smaak van water optimaliseert. Niet alleen water smaakt beter, ook koffie en thee smaken beter en verfijnder en laten het aroma beter tot zijn recht komen. En omdat het ‘t water ontkalkt is het water ook beter voor huishoudapparatuur zoals je waterkoker, koffiezetapparaat en eierkoker.

Zuiver tafelwater dankzij de 4-fasen filtertechnologie
Met de 4-fasen filtertechnologie van de GROHE Blue wordt leidingwater gezuiverd en wordt de smaak geoptimaliseerd. Het filter houdt ongewenste geur en smaakstoffen tegen zoals die van chloor. Zelfs de kleinste deeltjes worden er door de deeltjesfilter uitgefilterd en zware metalen hebben geen kans om in je glas te belanden. Zo wordt ook de aanwezigheid van kalk gereduceerd. En het vervangen van het filter is eenvoudig en snel te doen zodat je altijd schoon en kalkvrij drinkwater tot je beschikking hebt. Gewoon uit de GROHE Blue kraan.

Genieten van puur en standaard water uit één kraan
Twee in één! Vervang je gewone kraan door de GROHE Blue Home Duo en je hebt meteen drinkwater van onovertroffen kwaliteit en smaak. Gewoon kraanwater? Gefilterd water? De keuze is aan jou! De kraan heeft ook een handige hoge uitloop die perfect is voor het vullen van grote karaffen met heerlijk tafelwater. Plus gescheiden waterwegen binnenin het element voor gewoon leiding water en gefilterd water garandeert ultieme zuiverheid.

Compact en gemakkelijk te installeren
Koel, filter en laat je leidingwater bruisen met deze slanke koeler. Hij is zo ontworpen dat hij zelfs in de kleinste keukenkast onder de wasbak past (hij is slechts b20 x d50 x h44cm). Zonder externe leidingen en zonder extra aansluitingen sluit je de GROHE Blue Home eenvoudig aan op je kraan. Het filter en de CO2-fles passen gemakkelijk en zijn eenvoudig te vervangen. Een digitaal display toont hoeveel filtercapaciteit er nog is en zorgt voor het eenvoudig aanpassen van de filter instellingen. Heeft een laag energieverbruik (0.5kw/uur per dag) en een 5 liter per uur capaciteit waardoor je nooit meer hoeft te wachten op perfect drinkwater.

Tafelwater met slechts één druk op de knop
Bedien je kraanwater met hetzelfde gemak als je smartphone. Activeer de GROHE Blue Home voor gefilterd water door simpelweg de innovatieve LED-knop in te drukken. Druk op het kraanwaterpictogram en de LED-knop wordt blauw, of druk op het sprankelende waterpictogram en de LED wordt groen. Voor semi-bruisend water druk je eerst op het ene pictogram en dan op het andere. De LED laat je ook weten wanneer het filter en de CO2-fles moeten worden vervangen.

Eenvoudige installatie, snel genieten
Waarom zou je wachten om te genieten van heerlijk drinkwater van ongeëvenaarde zuiverheid? Zonder externe leidingen of koppelingen installeer je het GROHE Blue Home systeem slechts in een paar korte stappen in ongeveer een half uur. Je hoeft geen loodgieter of installateur te bellen en alle onderdelen die je nodig hebt voor een snelle, vlotte installatie zijn opgenomen in de kit.

Digitale hub van verbonden GROHE-producten
Een gebruikersvriendelijk app die je volledige controle geeft over al je verbonden GROHE-producten geeft. Met behulp van intelligente cloud-gebaseerde technologie garandeert de GROHE ONDUS App voor iOS en Android maximaal waterplezier en veiligheid.

Hoge uitloop: handig tijdens het koken
Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaihoek van 150° voor het moeiteloos draaien van de uitloop
Een handige functie voor dagelijks gebruik: de uitloop kan moeiteloos en in één beweging worden gedraaid in een hoek van 150°. Dankzij de draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden
Veeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.

Materiaal:
Messing
Voorraad: