GROHE Eurocube Keukenkraan - 2 straalsoorten - met profesionele handdouche - supersteel geborsteld 31395DC0

1 602,04 689,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Sanitairwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom Chroom-chroom Geborsteld staal Staal Supersteel Supersteel geborsteld

Over GROHE Eurocube Keukenkraan - 2 straalsoorten - met profesionele handdouche - supersteel geborsteld 31395DC0

Vierkant design voor de moderne en innovatieve keuken en met een uitstraling die ook in de professionele keuken niet zou misstaan. Precies dat belichaamt de GROHE Eurocube Professional. Bij deze kraan valt met name de veerophanging van de handdouche op. 360° draaibaar en voorzien van een knop waarmee je handig en snel wisselt tussen de fijne spoelstraal en de krachtige douchestraal.

Ideaal voor het vullen van grote pannen en het omspoelen van de afwas- en schoonspoelen van de groente en de spoelbak.

De kraan is voorzien van GROHE SilkMove® zodat het regelen van watervolume en -temperatuur altijd vloeiend verloopt. De kraan is voorzien van SuperSteel, een beschermlaag met RVS look. Deze laag is bijzonder sterk, heeft praktisch geen onderhoud nodig en gaat een kranenleven lang mee.

De kraan laat zich eenvoudig monteren dankzij het snelmontagesysteem. Daarvoor hoef je zeker geen professional te zijn.

Voordelen:
360°: grote actieradius door de hoge uitloop in combinatie met de gebogen spiraal – de professionele handdouche van GROHE
De professionele uitloop kun je uittrekken, buigen, 360° draaien en met één hand bedienen. Voor optimaal vullen, afspoelen en reinigen. Alles gaat even makkelijk en efficiënt deze professionele GROHE mengkraan. Door zijn flexibiliteit wordt je werkveld vergroot en met een druk op de knop wissel je bovendien snel tussen de gewone straal naar de krachtige douchestraal. Gemak dient de mens. Zeker in de keuken.

Hoge uitloop: handig tijdens het koken
Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaihoek van 360° voor het moeiteloos draaien in alle richtingen
Volledige flexibiliteit: de uitloop kan in een straal van 360° worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

SuperSteel: hygiënisch design met RVS-look
GROHE SuperSteel is een unieke krasbestendige laag die niet te onderscheiden is van roestvrijstaal. Omdat het hier gaat om een afwerking, hebben de kranen in SuperSteel-uitvoering een zeer interessant prijskaartje.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

SpeedClean houdt je keukenkraan kalkvrij
Uitloop, professionele kraan, aparte- of uitrekbare handouche of mousseur: het SpeedClean anti-kalk system voorkomt kalkvorming. Allen zijn voorzien van flexibele siliconen lamellen die je met een beweging van je vinger schoon veegt. Poetsen is nooit meer nodig.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Wat zit er in de verpakking?
• Eurocube keukenkraan
- met professionele handdouche
- met omstelling: mousseur/douchestraal
• Flexibele aansluitslangen
• Snelmontage systeem
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze keukenkraan is 547 mm hoog en heeft een standaardaansluiting van 3/8""

Over GROHE Eurocube – innovatief design & innovatieve techniek voor je keuken
Kubistische vormgeving smelt samen met uitgekiende technologie gericht op de praktijk. Dat is de GROHE Eurocube. Zijn hoekige vormgeving geeft de kraan zijn karakteristieke looks en past naadloos in de moderne keuken van vandaag. De chromen GROHE StarLight® beschermlaag voorziet de serie van een opvallende glans en is tevens onderhoudsvriendelijk en krasvrij.

De kraan is qua design tot in detail uitgevoerd. Kijk maar eens naar de eengreepsbediening die voorzien is van een vierkante uitsparing. Deze blikvanger is ook uiterst functioneel. Door de GROHE SilkMove® regel je de bediening voor het watervolume en de temperatuur heel soepel. Ook het installeren is kinderlijk eenvoudig dankzij het snelmontagesyteem.

De GROHE Eurocube is opvallend om te zien en overtuigend in het gebruik.

Materiaal:
Messing,  RVS
Voorraad: