Grohe Europlus 1-gats wastafelkraan met uittrekbare uitloop met waste chroom 33155002

202,81
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grohe Europlus 1-gats wastafelkraan met uittrekbare uitloop met waste chroom 33155002

Deze Europlus wastafelkraan heeft een standaard uitloop op een comfortabele hoogte. Toch heeft de uitloop een speciale eigenschap. Je kunt 'm uittrekken waardoor het spoelen van de wastafel of het wassen van je haren veel makkelijker wordt.

Dankzij GROHE SilkMove verloopt de bediening van de kraan voor het watervolume en de temperatuur zeer soepel en nauwkeurig. Met de mooi aan de achterzijde weggewerkte trekwaste open en sluit je simpel de afvoer. Tel daarbij op dat de kraan dankzij de duurzame GROHE StarLight chroomlaag en dankzij het antikalksysteem SpeedClean eenvoudig en snel te onderhouden is, en je keus is bepaald!

Belangrijkste specificaties:
Lage uitloophoogte 7,6 cm
Met uittrekbare handdouche: 1 straalstand
Met waste om de afvoer af te sluiten
Lichte bediening door de GROHE SilkMove technologie
Krasbestendige beschermlaag
Eenvoudig schoon en kalkvrij te houden
Snelle en moeiteloze montage

Wat zit er in de verpakking?
• Europlus wastafelmengkraan met trekwaste en uittrekbare mousseur, S-Size en flexibele aansluitslangen
• Snelmontage systeem
• Nederlandstalige montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze wastafelkraan is 159 mm hoog of 201 mm hoog gemeten met de hendel helemaal omhoog (open) en heeft standaardaansluiting van een 3/8""

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE wastafelkranen.

Voordelen:
Gemakkelijk openen en sluiten van de afvoer door een waste
Elegante en makkelijke bediening: Simpel openen en sluiten van de waterstop door de subtiele hendel aan de achterkant van de kraan omhoog te trekken of omlaag te drukken.

De standaard uitloop: gewoon praktisch
Deze kraanhoogte is de basis en past op elke standaardmaat wastafel. En of je nu je tanden poets of je gezicht wast, de standaarduitloop zit op een comfortabele hoogte.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

SpeedClean: praktisch en snel schoon
Dankzij SpeedClean is kalkaanslag makkelijk en snel te verwijderen. Het geheim zit ‘m in de mousseur waar kleine siliconen lamellen kalk geen kans geven. Met een simpele beweging van je vinger veeg je de kalk zo weg. Zo makkelijk zou schoonmaken altijd moeten zijn.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Grotere bewegingsvrijheid dankzij uittrekbare uitloop
Meer flexibiliteit bij je wastafel: de uittrekbare uitloop biedt je meer bewegingsvrijheid om te spoelen of je haren te wassen. Met deze uitloop reik je verder en heb je meer gebruiksgemak.




Over Europlus kranen - ergonomisch design voor optimaal gebruiksgemak
GROHE brengt met de Europlus kranen een zeer complete serie, geschikt voor elke plek in het huis. De serie omvant kranen voor toilet, badkamer en keuken. De serie wordt gekenmerkt door een modern design waarbij ook de ergonomie en gebruiksgemak niet vergeten is. De elegante lijnen worden geaccentueerd door de GROHE StarLight® verchroomde afwerking. De greep staat onder een hoek van 7°, wat samen met de GROHE SilkMove® technologie zorgt voor een zeer soepele bediening.

Materiaal:
Messing
Voorraad: