GROHE Minta Keukenmengkraan, draaibereik 360°, uittrekbare mousseur, GROHE EcoJoy®, GROHE StarLight®, C-uitloop

361,79 210,23
5 Prijzen, De beste prijs bij Sanitairwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom Chroom-chroom

Over GROHE Minta Keukenmengkraan, draaibereik 360°, uittrekbare mousseur, GROHE EcoJoy®, GROHE StarLight®, C-uitloop

50% waterverbruik en 100% prestatie. Dat levert deze GROHE keukenkraan uit de GROHE Minta serie dankzij GROHE EcoJoy®. Hierdoor is het verbruik bij vol verbruik slechts 5,7 liter water per minuut. De kraan heeft een hoge uitloop waarmee het vullen van ook de grote pannen eenvoudig is. Zijn actieradius is dankzij zijn 360° draaicirkel bijzonder groot. En die wordt nog verder vergroot door de uittrekbare mousseur. Ieder hoekje van de gootsteen is zo bereikbaar.

Zeer handig is ook GROHE SilkMove®. Een techniek waardoor de bediening uiterst soepel gaat en het watervolume en de temperatuur heel precies te bepalen zijn. De kraan mag ook gezien worden. Zijn chromen GROHE StarLight® beschermlaag glanst jarenlang en is makkelijk met een zachte doek schoon te maken.

Voordelen:
Hoge uitloop: handig tijdens het koken
Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaihoek van 360° voor het moeiteloos draaien in alle richtingen
Volledige flexibiliteit: de uitloop kan in een straal van 360° worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

Grotere bewegingsvrijheid dankzij uittrekbare uitloop
Meer flexibiliteit in de keuken: de uittrekbare uitloop biedt je meer bewegingsvrijheid om bijvoorbeeld grote pannen of emmers te vullen of om groente af te spoelen. Met deze uitloop kom je in iedere hoek van de gootsteen.

Wat zit er in de verpakking?
• Kraan
• Aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze keukenkraan is 360 mm hoog.

Over Minta keukenkraan – doordachte details in vorm en functionaliteit
Keukenkranen uit de GROHE Minta serie zullen je bevallen. Er is veel keus in uitvoeringen en de juiste keus voor jouw keuken zit daar bij. De serie omvat drie uitloopvarianten; een C-uitloop, een U-uitloop en een L-uitloop, die verkrijgbaar zijn in de chromen krasvaste GROHE Starlight® uitvoering of in de GROHE SuperSteel uitvoering met matte RVS-look.

Minta staat voor esthetiek, harmonie en functionaliteit. Of het nu gaat om de hoogte, de 360° draaibare uitloop (al dan niet te fixeren), soepele water- en temperatuurregeling door de GROHE SilkMove® techniek of het snelmontagesysteem waarmee echt iedereen snel een kraan kan installeren. Alles is even praktisch en elegant. En er zijn meer doordachte details in de serie.

Een aantal varianten is voorzien van een uittrekbare mousseur of een handdouche met twee straalstanden. Daarmee kom je in elk hoekje van je gootsteen en vul je met gemak grote pannen en emmers. En dankzij GROHE EcoJoy® kun je ook nog eens tot 50% op je verbruik besparen. De GROHE Minta serie: bijzonder mooi, bijzonder functioneel.

Materiaal:
Messing
Voorraad: