GROHE Minta Touch elektronische keukenkraan met draaibare L uitloop met uittrekbare mousseur en 6V lithium batterij chroom 31360001

1 087,40 572,83
3 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over GROHE Minta Touch elektronische keukenkraan met draaibare L uitloop met uittrekbare mousseur en 6V lithium batterij chroom 31360001

GROHE Minta Touch elektronische 1-greeps keukenmengkraan L-uitloop met uittrekbare handdouche chroom
De GROHE Minta Touch keukenmengkraan is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met de elektronische bediening hoef je de kraan niet aan te raken om deze te activeren, wat zorgt voor een hygiënische en gemakkelijke bediening. De L-uitloop met uittrekbare handdouche biedt extra flexibiliteit en maakt het gemakkelijk om de kraan te gebruiken voor verschillende taken in de keuken.

  • Terugstroombeveiliging conform EN 1717:EB - De terugstroombeveiliging zorgt ervoor dat er geen vervuild water terugstroomt in het drinkwatersysteem.
  • Elektronische bediening - De kraan kan worden geactiveerd zonder deze aan te raken, wat zorgt voor een hygiënische en gemakkelijke bediening.
  • L-uitloop met uittrekbare handdouche - De L-uitloop biedt extra flexibiliteit en de uittrekbare handdouche maakt het gemakkelijk om de kraan te gebruiken voor verschillende taken in de keuken.

De GROHE Minta Touch keukenmengkraan is geschikt voor gebruik in de keuken en heeft een chroom afwerking. De kraan is gemakkelijk te installeren en wordt geleverd met een batterijvoeding. Met een max tapcapaciteit van 10 l/min bij 300 kPa en een voorsprong uitloop van 224 mm is deze kraan perfect voor dagelijks gebruik in de keuken.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Materiaal:
Messing
Voorraad: