Grohe Minta 1 gats keukenkraan met L uitloop met uittrekbare dual spray chroom 30274000

444,07 239,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Sanitairwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom Chroom-chroom

Over Grohe Minta 1 gats keukenkraan met L uitloop met uittrekbare dual spray chroom 30274000

Ga voor de stijlvolle, onderscheidende uitstraling die iedere keuken verdient plus de onverslaanbare prestaties die je verwacht van de GROHE Minta éénhendel keukenkraan. Door de snelle en eenvoudige montage haalt deze betaalbare keukenkraan alle rompslomp van keukenklusjes weg. Een drukke keuken vereist volledige flexibiliteit, dus voor extra gebruiksgemak is de Minta keukenkraan voorzien van een L-vormige hoge uitloop die 360˚ draait.

De solide metalen uittrekbare handdouche met twee spuitstralen maakt hem ideaal voor het vullen van potten en pannen of krachtige reiniging van je wasbak - het extra bereik is ook zeer geschikt voor een dubbele spoelbak. Het EasyDock systeem betekent ook dat de handdouche eenvoudig en netjes teruggaat wanneer je klaar bent. De SpeedClean silicone sproeigaatjes worden in een mum van tijd ontdaan van kalk en vuil. De SilkMove® technologie zorgt voor een levenslange soepele en nauwkeurige water controle.

Voordelen:
De comfort handdouche met praktische omstelknop
Groente wassen, de wasbak schoonmaken of grote pannen vullen? Met de uitrekbare comfort handdouche van solide metaal heb je een maximum aan bewegingsvrijheid. De handdouche is aan de onderzijde voorzien van een omstelknop zodat je met één druk op de knop wisselt van de zachte spoelstraal naar een krachtige douchestraal.

EasyDock: automatische teruggeleiding van de handdouche
Door EasyDock glijdt de handdouche vloeiender en zachter terug in de schacht van de uitloop. De Gildeflex® slang van de handdouche geeft uiterst weinig wrijving en wordt door middel van een klein loden gewicht rustig teruggetrokken. Deze techniek zorgt ook voor het makkelijker installeren van de kraan.

Hoge uitloop: handig tijdens het koken
Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaihoek van 360° voor het moeiteloos draaien in alle richtingen
Volledige flexibiliteit: de uitloop kan in een straal van 360° worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

SpeedClean houdt je keukenkraan kalkvrij
Uitloop, professionele kraan, aparte- of uitrekbare handouche of mousseur: het SpeedClean anti-kalk system voorkomt kalkvorming. Allen zijn voorzien van flexibele siliconen lamellen die je met een beweging van je vinger schoon veegt. Poetsen is nooit meer nodig.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Eenvoudig te bedienen dankzij de draaibare uitloop
De uitloop van deze kraan kan eenvoudig en moeiteloos worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

Wat zit er in de verpakking?
• Keukenkraan
• Flexibele aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
De keukenkraan is 328 mm hoog




Over GROHE Minta keukenkraan – nauwkeurig in elk detail, met design en functionaliteit in perfecte harmonie
Iedere keuken is zo speciaal en uniek zijn als je eigen persoonlijkheid. Met deze gedachte hebben we GROHE Minta reeks ontworpem. Om de perfecte match voor je keuken te bieden, biedt de Minta serie een keuze uit drie uitloop varianten: C-vormig, U-vormig of L-vormig, hetzij in glanzend chroom met onze GROHE StarLight® coating of in een matte RVS-look met onze SuperSteel finish.

De naam Minta staat voor de esthetiek en de harmonie van design en functionaliteit: Integratie van functies, zoals een hoge uitloop met een 360 ° draaibare bereik (met een slot optie bij bepaalde modellen), de GROHE SilkMove® technologie voor een nauwkeurige watertemperatuur en volumeregeling. De Minta serie is eenvoudig te installeren en combineert altijd functioneel gemak en elegant ontwerp tot in elk detail.

Deze aandacht voor detail komt in uiting in de uittrekbare handdouche met een fijne nevel jet en een krachtige waterjet, zodat je grote pannen snel kunt vullen en je wasbak gemakkelijk kunt reinigen. Met de geïntegreerde GROHE EcoJoy® technologie is waterbesparing gemakkelijker dan ooit tevoren. GROHE Minta - stijlvol design en functionele perfectie.

Materiaal:
Messing
Voorraad: