Dornbracht Tara Classic Keukenmengkraan 32.5cm 1 kraangat Chroom glans 33800888-00

923,- 617,15
4 Prijzen, De beste prijs bij Saniweb.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom

Gratis verzonden
Bezorgd door POSTNL

Over Dornbracht Tara Classic Keukenmengkraan 32.5cm 1 kraangat Chroom glans 33800888-00

DORN keukenmengkraan Tara Classic chroom glans voorsprong uitloop 200mm
De DORN keukenmengkraan Tara Classic chroom glans voorsprong uitloop 200mm is een elegante en stijlvolle toevoeging aan elke keuken. Met zijn gepolijste oppervlaktebehandeling en schuimstraalmond kraanmondstuk, is deze kraan niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog.

Cartouche keramisch afsluitmechanisme
De DORN keukenmengkraan Tara Classic is voorzien van een cartouche keramisch afsluitmechanisme, wat zorgt voor een soepele en nauwkeurige bediening van de kraan. Dit afsluitmechanisme is duurzaam en gaat lang mee, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van deze kraan.

Draaibare boven uitloop
De uitloop van de DORN keukenmengkraan Tara Classic is draaibaar boven, waardoor je gemakkelijk grote pannen en schalen kunt vullen. Met een voorsprong van 200mm en een totale opbouwhoogte van 325mm, is deze kraan geschikt voor de meeste keukens.

Inclusief grepen en rozetten
De DORN keukenmengkraan Tara Classic wordt geleverd inclusief grepen en rozetten, waardoor je de kraan gemakkelijk kunt installeren en gebruiken. De eengreepsbediening zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve bediening van de kraan.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl