Dornbracht ENO keukenmengkraan, platina mat, voorsprong uitloop 220mm hoogte

99,-
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Mat Platina Platina Mat

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Dornbracht ENO keukenmengkraan, platina mat, voorsprong uitloop 220mm hoogte

Dornbracht ENO draaibare ééngreeps keukenmengkraan 167 cm platina mat
De Dornbracht ENO draaibare ééngreeps keukenmengkraan is een stijlvolle toevoeging aan elke keuken. Met een opbouwhoogte van 167 mm en een voorsprong uitloop van 220 mm, biedt deze kraan voldoende ruimte om grote pannen en schalen te vullen. De kraan is gemaakt van messing en heeft een geborstelde oppervlaktebehandeling, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling.

Eenvoudige bediening
Deze ééngreeps keukenmengkraan is gemakkelijk te bedienen en biedt een soepele en nauwkeurige waterstroomregeling. De cartouche keramische afsluitmechanisme zorgt voor een lange levensduur en voorkomt lekkage. De kraan heeft een geluidsklasse volgens DIN-52 218 van Groep I 20 dBA, wat betekent dat deze zeer stil is in gebruik.

Hoogwaardige kwaliteit
De Dornbracht ENO keukenmengkraan is voorzien van een KIWA-keur en heeft een maat aansluiting aanvoer van 10 mm met een slang knel. De kraan is geschikt voor een bladkraangat montagewijze en wordt geleverd met rozetten. De kraan heeft een max tapcapaciteit bij 300 kPa van 6 l/min en is geschikt voor een 1-gats aansluiting.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Materiaal:
Metaal
Voorraad: