Dornbracht DORN wastafelmengkraan opbouw Meta.02, chroom, voorsprong uitloop 200mm

953,- 615,51
3 Prijzen, De beste prijs bij Saniweb.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom

Gratis verzonden
Bezorgd door POSTNL

Over Dornbracht DORN wastafelmengkraan opbouw Meta.02, chroom, voorsprong uitloop 200mm

Dornbracht Meta02 2-gats wastafelmengkraan 275 cm chroom
De Dornbracht Meta02 2-gats wastafelmengkraan in chroom is een elegante en stijlvolle toevoeging aan elke badkamer. Met een opbouwhoogte van 275 mm en een voorsprong uitloop van 200 mm, biedt deze kraan voldoende ruimte om je handen te wassen en je gezicht te reinigen.

Cartouche keramisch afsluitmechanisme
De kraan is uitgerust met een cartouche keramisch afsluitmechanisme, wat zorgt voor een soepele en nauwkeurige bediening. Dit betekent dat je de watertoevoer gemakkelijk kunt regelen en de kraan snel kunt afsluiten wanneer dat nodig is.

Gepolijst oppervlak en verchroomde afwerking
De Dornbracht Meta02 2-gats wastafelmengkraan heeft een gepolijst oppervlak en is voorzien van een verchroomde afwerking. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige glans, maar beschermt de kraan ook tegen corrosie en slijtage.

Eenvoudige installatie
De kraan wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een eenvoudige installatie. De kraan is geschikt voor bladkraangaten en heeft een maat aansluiting aanvoer van 10 mm met een slang knel aansluiting. De kraan is geschikt voor een max tapcapaciteit van 6 l/min bij 300 kPa.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Materiaal:
Messing
Voorraad: