Dornbracht Elio 2-gats keukenkraan met rozetten met draaibare uitloop platina mat 3280079006

1 508,87 1 084,24
3 Prijzen, De beste prijs bij Installatievakwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Mat Platina Platina Mat

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS

Over Dornbracht Elio 2-gats keukenkraan met rozetten met draaibare uitloop platina mat 3280079006

Dornbracht Elio 2-gats wastafelmengkraan met draaibare uitloop 337 cm platina mat
De Dornbracht Elio 2-gats wastafelmengkraan met draaibare uitloop 337 cm platina mat is een elegante en functionele toevoeging aan elke badkamer. Deze kraan heeft een geborstelde oppervlaktebehandeling en is gemaakt van hoogwaardig messing materiaal.

Eenvoudige installatie
Deze wastafelmengkraan is ontworpen voor een bladkraangat montagewijze en heeft een maat aansluiting aanvoer van 10 mm. De kraan wordt geleverd zonder koppelingen, maar heeft wel een slang knel aansluiting aanvoer. De opbouwhoogte totaal is 337 mm, de opbouwhoogte onderkant kraanmondstuk is 297 mm en de voorsprong uitloop is 235 mm. Hierdoor is deze kraan geschikt voor de meeste wastafels en is de installatie eenvoudig.

Draaibare uitloop
De draaibare uitloop van deze wastafelmengkraan zorgt voor extra flexibiliteit en gebruiksgemak. Hierdoor kan je gemakkelijk je handen wassen of je gezicht reinigen zonder dat je in een ongemakkelijke positie hoeft te staan. De kraanmondstuk heeft een schuimstraalmond wat zorgt voor een zachte en comfortabele waterstraal.

Efficiënt en duurzaam
De Dornbracht Elio 2-gats wastafelmengkraan met draaibare uitloop 337 cm platina mat heeft geen thermostatische functie, temperatuurbegrenzing, waterspaarstand, stopkraan voor aansluiting externe apparatuur, lagedruk uitvoering, warmwater spaarstand of terugstroombeveiliging conform EN 1717. Dit betekent dat deze kraan niet alleen efficiënt en duurzaam is, maar ook gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl