Roestvrijstalen Dornbracht Sync 1 gats keukenkraan met uittrekbare hoekige uitloop met handdouche 360° draaibaar sprong 24cm platina mat 3387589506

1 594,78 1 150,63
3 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Mat Platina Platina Mat (Rvs) Roestvrijstaal

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over Roestvrijstalen Dornbracht Sync 1 gats keukenkraan met uittrekbare hoekige uitloop met handdouche 360° draaibaar sprong 24cm platina mat 3387589506

Dornbracht Sync ééngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloop en Pull-down met sproeifunctie 42 cm platina mat
Upgrade je keuken met de Dornbracht Sync ééngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloop en Pull-down met sproeifunctie 42 cm platina mat. Deze kraan is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit en zal een geweldige aanvulling zijn op je keuken.

Flexibele en veelzijdige kraan
De Dornbracht Sync keukenmengkraan heeft een draaibare uitloop van 240 mm en een uittrekbare handdouche, waardoor je gemakkelijk de kraan kunt gebruiken voor verschillende taken in de keuken. De handdouche heeft ook een sproeifunctie, waardoor je gemakkelijk groenten en fruit kunt wassen of de gootsteen kunt schoonmaken.

Hoogwaardige materialen en afwerking
De Dornbracht Sync keukenmengkraan is gemaakt van hoogwaardig messing en heeft een geborstelde afwerking, waardoor de kraan er niet alleen geweldig uitziet, maar ook duurzaam is en lang meegaat. De kraan is ook voorzien van een keramische cartouche, waardoor de kraan soepel en gemakkelijk te bedienen is.

Eenvoudige installatie en gebruik
De Dornbracht Sync keukenmengkraan is ontworpen voor eenvoudige installatie en gebruik. De kraan wordt geleverd met rozetten en koppelingen en kan gemakkelijk worden gemonteerd op een bladkraangat. De kraan heeft ook een eengreepsbediening, waardoor je gemakkelijk de watertemperatuur en -stroom kunt regelen met één hand.


Upgrade je keuken met de Dornbracht Sync ééngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloop en Pull-down met sproeifunctie 42 cm platina mat en geniet van de flexibiliteit, duurzaamheid en stijl die deze kraan te bieden heeft.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Materiaal:
Messing
Voorraad: