Dornbracht Tara keukenmengkraan met kruisgrepen en draaibare/uittrekbare uitloop, platina mat

1 219,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Saniweb.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Mat Platina Platina Mat

Gratis verzonden
Bezorgd door POSTNL

Over Dornbracht Tara keukenmengkraan met kruisgrepen en draaibare/uittrekbare uitloop, platina mat

Dornbracht Tara keukenmengkraan met kruisgrepen en draaibare uittrekbare uitloop platina mat
De Dornbracht Tara keukenmengkraan met kruisgrepen en draaibare uittrekbare uitloop platina mat is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke keuken. Met zijn geborstelde oppervlaktebehandeling en keramische bovendeel afsluitmechanisme is deze kraan niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk te onderhouden.

Praktisch ontwerp
De kraan heeft een tweegreeps ontwerp met kruisgrepen voor een gemakkelijke en nauwkeurige bediening van de watertemperatuur en -stroom. De draaibare uitloop biedt flexibiliteit en gemak bij het vullen van potten en pannen van verschillende afmetingen. De uittrekbare uitloop met kraanbeluchtermousseur maakt het gemakkelijk om groenten en fruit te wassen of de gootsteen schoon te maken.

Eenvoudige installatie
De kraan wordt geleverd met rozetten en koppelingen voor een eenvoudige installatie op de wand. Met een hartafstand van 150 mm en een voorsprong uitloop van 545 mm past deze kraan perfect in de meeste keukens. De kraan heeft een 2-gats aansluiting met binnendraad en een maat aansluiting aanvoer van 3/4 inch.

Maximale tapcapaciteit
De Dornbracht Tara keukenmengkraan heeft een max tapcapaciteit van 83 liter per minuut bij 300 kPa. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte watertoevoer, zelfs bij het vullen van grote potten en pannen.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl