Zilveren Joseph Joseph Intelligent Waste Totem RVS Afvalemmer 60 Liter (36+24 L)

332,70
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Grijs-zilver Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Joseph Joseph Intelligent Waste Totem RVS Afvalemmer 60 Liter (36+24 L)

Prachtige, slim doordachte afvalemmer van Joseph Joseph. Deze afvalemmer is gemaakt van staal met een slimme coating waar je geen vingers op ziet. De bovenste klep is met één vinger te openen. Je vindt in dit bovenste compartiment een afvalemmer van 36 liter.
Onder in de afvalemmer vind je een tweede afvalemmer, deze is verwerkt in een handige lade en heeft een inhoud van 24 liter. Deze emmer kun je eventueel scheiden met de meegeleverde scheidingswand; om bijvoorbeeld papier en plastic te scheiden. Ook kan je deze ruimte benutten om bijvoorbeeld uw afvalzakken in te bewaren samen met schoonmaakmiddelen. Zo maak je van de afvalemmer een handige opberger.
In het deksel zit een geurfilter verwerkt welke er voor zorgt dat nare geurtjes in de afvalemmer blijven. Zo hoef je geen halve afvalzakken weg te gooien wegens nare geurtjes. Dit filter kun je los nabestellen. De afvalemmer is voorzien van wieltjes en een greep zodat u deze eenvoudig kunt manoeuvreren en verplaatsen.
Voordelen

  • 2-3 compartimenten om uw afval makkelijk te scheiden
  • Geurfilter tegen nare geurtjes
  • Wieltjes en handgreep, waardoor de prullenbak makkelijk te verplaatsen is

Specificaties
  • Inhoud: 60 liter
  • Afmetingen 80x30x40 cm
  • Materiaal: RVS

Over Joseph Joseph Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweeling broers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor “the perfect kitchen” . Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.