Zilveren BEKO fornuis gas/elektrisch 90 cm BFC918GMXNL

1 099,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver Zwart Roestvrijstaal RVS/zwart

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over Zilveren BEKO fornuis gas/elektrisch 90 cm BFC918GMXNL

Dit RVS multi-functie fornuis met zeer professionele uitstraling van Beko met 12 ovenfuncties is de droom voor de fervente kookliefhebber. Het fornuis heeft zes branders met gietijzeren deksels en elektrische ontsteking. Verder zijn de gietijzeren pandragers een stevige ondersteuning van uw pannen. Op de branders van de deze BFC918GMX zit een thermokoppelbeveiliging. Wanneer er geen vlam is komt er ook geen gas uit de branders. Het fornuis heeft 4 gewone pitten varierend van 1.000 - 2.000 watt en twee wokbranders van maar liefst 5.000 watt.

De fornuizen van Beko bieden een eindeloos kookplezier met verschillende praktische mogelijkheden zoals: Een minute minder welke programmeerbaar is tot 100 minuten. Deze eenvoudige timer verwittigt u dat de ingestelde kooktijd voorbij is en dat de oven automatisch wordt uitgeschakeld. Verder maakt bijvoorbeeld het draaispit in deze oven het bereiden van een lekker geroosterde kip kinderspel.

De binnenzijde de van de deur is een glazen paneel zonder bouten waardoor deze in één veeg kan schoongemaakt worden. Bij het reinigen van de Beko BFC918 GMX kunnen de zijdelingse steunroosters aan de binnenzijde van de oven gemakkelijk met de hand weggenomen worden. Door dit praktische ontwerp blijft uw oven ook na lange tijd als nieuw.

Wat de capaciteit betreft is groter steeds beter. De inhoud van de ovens van de Beko 90 cm fornuizen is groot genoeg om een grote kalkoen of een grote schotel voor de familie te bereiden. U heeft in de BFC918 GMX 112 liter oveninhoud. Ook is dit fornuis makkelijk integreerbaar in uw keuken. De voetjes van dit fornuis is in hoogte instelbaar, zodat hij makkelijk aansluit bij uw keukenmeubel.- Gasfornuis met elektrische oven
6 Branders
- Oven met TwinFan
- Twee wokbrander
- Gietijzeren pandragers
90 cm breed
- Oveninhoud: 112 liter
Gasfornuis met elektrische oven
6 Branders
Oven met TwinFan
Twee wokbrander
Gietijzeren pandragers
90 cm breed
Oveninhoud: 112 liter

Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571