DeLonghi De'Longhi Dinamica ECAM 350.15.B - Volautomatische espressomachine - Zwart

335,-
6 Prijzen, De beste prijs bij Voordeligwitgoed.nl


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over DeLonghi De'Longhi Dinamica ECAM 350.15.B - Volautomatische espressomachine - Zwart

Met de Dinamica ECAM 350.15.B. zet je met slechts één druk op de knop de lekkerste Espresso, Doppio+, Koffie of een 'LONG' koffie. Een zogenaamde 'LONG'koffie bootst de smaak van een filterkoffie na. Een Doppio+ is een dubbele Espresso met meer smaak voor een extra energieboost.
Het Easy Touch controlelpaneel met icoontjes is dus eenvoudig te bedienen voor optimaal gebruiksgemak.

Het is ook mogelijk om met het handmatig cappuccinosysteem verse melk op te schuimen om zo een heerlijke cappuccino te bereiden.
Bovendien kun je 2 kopjes tegelijk zetten en zijn de drankjes te personaliseren, om aan al jouw wensen te voldoen. Van mild tot extra sterk aroma, van een lage tot hoge temperatuur, alles is mogelijk met deze Dinamica ECAM 350.15.B.

Het apparaat is eenvoudig te onderhouden dankzij het automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma. Het lekbakje is geheel uit elkaar te halen en dat alles kan zo de vaatwasser in.

Natuurlijk geniet je bij aanschaf van dit model ook van de gratis Service aan Huis gedurende de garantieperiode.

Het is zeer belangrijk om je De’Longhi volautomaat op tijd te ontkalken want gebrek aan ontkalking veroorzaakt problemen in volautomaten. Het laat je koffie niet alleen slechter smaken, het kan je machine ook verstoppen van binnen.
Ontkalken kan gemakkelijk en veilig met de ontkalker van De’Longhi. Zo houd je jouw apparaat in optimale conditie en blijf je de smaak van jouw perfecte kop koffie behouden.