De keuze in het laten bedrukken van snoep

De keuze in het laten bedrukken van snoep

Snoep laten bedrukken kun je doen voor verschillende redenen, je kunt het doen om jouw bedrijf te promoten maar ook gewoon voor het plezier. Wat je redenen ook zijn, waarschijnlijk wil je wel weten wat jouw opties zijn wanneer het gaat om het laten bedrukken van snoep. Hierom hebben wij daar een overzichtje van gemaakt.

Snoep  

Pepermunt laten bedrukken

Bijna iedereen houdt wel van een fris pepermuntje op zijn tijd, dit kan dus het perfecte snoep zijn om te laten bedrukken. Bovendien heb je binnen de categorie pepermunt nog steeds keus in de verpakking bijvoorbeeld. Je kunt ze in een rol laten verpakken, wat meteen het goedkoopst is maar ook in een doosje of zelfs een blikje. Bij het maken van deze keus moet je denken aan het budget maar ook aan de indruk die je de ontvangers mee wil geven.  

Chocolade laten bedrukken

Veel vrouwen zijn helemaal dol op chocolade, en veel mannen trouwens ook dus met bedrukte chocolade kun je zeker punten scoren. Bovendien heb je hier de optie om het logo niet alleen op de verpakking te laten drukken maar zelfs op de chocolade zelf, alleen dan in de vorm van een bonbon. Ook hier is er weer veel variatie in hoe luxe het product is. Je het simpele chocolaatjes of grote dozen gevuld met bonbons. Het is aan jou om te kiezen wat het beste bij jou of jouw bedrijf past.  

Koekjes laten bedrukken

Koekjes zijn een ideale versnapering bij de koffie of thee, en zou je zo dus ook makkelijk kunnen uitdelen met jouw logo erop. Wil je helemaal uitpakken, en misschien zelfs in het buitenland adverteren, dan kan een blik met typisch Nederlandse stroopwafels een goed idee. Dit waren de drie grootste categorieën, al zijn er nog enkele andere opties. Deze kun je natuurlijk altijd bekijken op de website van maxilia waar je snoep bedrukken laat zodat je het goed voor jouw bedrijf kunt gebruiken. Je kunt hun website nu nog bezoeken om verder onderzoek te doen naar het snoep bedrukken.