Hoover Wiggo We-e633g(b) - Schuine Afzuigkap - 60cm - Zwart Triple Glas

209,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Hoover Wiggo We-e633g(b) - Schuine Afzuigkap - 60cm - Zwart Triple Glas

Deze Wiggo 3 serie schuine schouwkap is verkrijgbaar in meerdere kleuren en verschillende glazen designs. De gehele serie is voorzien van een krachtige milieuvriendelijke Eco Double Vented Air Outlet system met uitstekende prestaties (300 m³/h).

  • De casettefilters zijn eenvoudig uit te nemen voor reiniging
  • Geschikt voor recirculatie met behulp van de wiggo koolstoffilters
  • Lange levensduur door Eco Double Vented Air Outlet system
  • Hoge afzuigcapaciteitm, geschikt voor grotere keukens
  • LED verlichting (4000k) goed je pannen in beeld
  • Touch bediening met 3 afzuigstanden
Perfect zicht & overzicht Het uniek ontwerp van verschillende vormen van gehard glas de uitschuifbare, in kleur mee-gespoten schacht en de perfecte afzuiging door een speciale luchtstroom techniek maken het koken een stuk fijner, want het zicht op je eten met een LED verlichting (4000k) is een verrijking.
Het schuine ontwerp zorgt ervoor dat je afzuigkap niet meer in de weg zit maar wel keurig zijn werk verricht. Het ruimtelijk inrichten van je kookplateau geeft je meer ruimte om te koken met passie Prestatie Heb je een kleine of een wat grotere keuken, het maakt allemaal niet uit. Deze afzuigkap zorgt er met liefde voor dat de afzuiging naar wens verloopt terwijl jij je klaarmaakt voor de ultieme eetfestijn. De speciaal ontwikkelde Eco Double Vented Air Outlet system zorgt voor een waanzinnig resultaat zodat je na het koken kunt genieten van het resultaat. Recirculatie of luchtafvoer naar buiten Met deze afzuigkap heb je de zelf de keuze om de gefilterde lucht af te voeren naar buiten via een afzuigsysteem. Heb je geen luchtafvoer in je keuken? Geen zorgen we leveren 2 actieve koolstoffilters gratis mee zodat je niet nog eens op zoek hoeft te gaan. Installeer de koolstoffilters en hij is klaar voor recirculatie. Recirculatie zorgt ervoor dat de gefilterde lucht, die terug in de ruimte wordt geblazen, de binnentemperatuur stabiel houdt. Geen warmteverlies veroorzaakt in huis en je behoorlijk energie hierdoor bespaard. Deze schuine afzuigkap is te verkrijgen in verschillende breedtes, modellen en kleuren.