Samsung NK36M7070VS 729 m³/uur Muurmontage Roestvrijstaal B

638,27
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
roestbruin Roestvrijstaal Staal Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Samsung NK36M7070VS 729 m³/uur Muurmontage Roestvrijstaal B

De Samsung NK36M7070VS/UR laat zien dat pure kracht ook mooi kan zijn
Als je op zoek bent naar een afzuigkap die voldoende vermogen heeft om kookgeurtjes efficiënt af te zuigen en die er bovendien ook nog goed uitziet, dan heb je met de Samsung NK36M7070VS/UR gevonden wat je zocht.

Kracht, bedieningsgemak en oogstrelend design van de Samsung NK36M7070VS/UR
Met de Samsung NK36M7070VS/UR heb je een echte blikvanger in je keuken. Niet omdat hij zo aanwezig is, maar omdat Samsung deze afzuigkap met onvoorstelbaar oog voor detail en gebruiksgemak heeft vervaardigd. De afzuigkap heeft dankzij de slimme diagonale afzuigeenheid een diepte van slechts 13,7 cm. Gecombineerd met de krachtige motor, die een afzuigcapaciteit heeft van 760 m³ per uur levert dit een geurvrije keuken op, zonder een massieve afzuiginstallatie aan de muur. De breedte van 90 cm zorgt er bovendien voor dat zelfs boven de grotere kookplaten het gehele oppervlak wordt afgezogen.

Aan de voorzijde van de Samsung NK36M7070VS/UR is een handige en subtiele touch-display geplaatst waarmee je moeiteloos alle functies van de afzuigkap kunt bedienen. Niet alleen de 4 standen om het vermogen te regelen, maar ook de unieke boostfunctie kan hier worden ingeschakeld. Deze functie zorgt ervoor dat je hele keuken in enkele ogenblikken weer volledig stoom en geurvrij is. De timerfunctie en de filterindicator zijn eveneens eenvoudig uit te lezen en in te stellen op de heldere display.

Stijlvol design en uitzonderlijk stil
Het innovatieve en stijlvolle design van de Samsung NK36M7070VS/UR springt meteen in het oog. Niet alleen is dit design erg effectief, maar het zorgt er bovendien voor dat de afzuigkap kinderlijk eenvoudig is schoon te maken. Een vochtige doek over het geborstelde RVS is vaak voldoende om de Samsung NK36M7070VS/UR weer te reinigen na iedere kookbeurt. Met een geluidsniveau van 73 dB in de boost mode en 68 dB in de laagste stand, kun je de Samsung NK36M7070VS/UR met recht zeer stil noemen in vergelijking met andere apparaten in dit segment.