Roestvrijstalen Plafondunit Afzuigkappen Bosch DRC97AQ50 plafondunit afzuigkap met Home Connect en naloopstand

1 268,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Budgetplan.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
roestbruin Roestvrijstaal Staal Zilver

Gratis verzonden
2 tot 5 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Roestvrijstalen Plafondunit Afzuigkappen Bosch DRC97AQ50 plafondunit afzuigkap met Home Connect en naloopstand

Uw gasten zijn niet de enigen die een ontspannen kok belangrijk vinden. Om ervoor te zorgen dat u met uw gasten kunt praten terwijl u kookt, hebben wij onze dampkappen met kringloopwerking zo stil gemaakt dat u ze nauwelijks hoort. Bij de meeste kappen genereren de motor en de luchtstroom, afhankelijk van de tegendruk, een zoevend geluid. Bij afvoermodellen wordt 50% van het geluid naar buiten afgevoerd. Bosch-afzuigkappen met de CleanAir Module produceren tot wel 3 dB(A) minder geluid dan conventionele recirculatiesystemen, zonder in te leveren op prestatie.
De slimme manier om je kookplaat en afzuiging te gebruiken. Multitasken in de keuken kan soms stressvoller zijn dan plezierig. Met AutoControl kun je jouw wifi gesynchroniseerde afzuigkap en kookplaat bedienen met slechts één druk op de knop. Vanaf je mobiele device kun je je afzuigkap programmeren om de ventilator en de verlichting in te schakelen wanneer je je kookplaat inschakelt - of stel de afzuiging zo in dat deze nog 20 minuten doorzuigt nadat de kookplaat is uitgeschakeld. Nu de ventilatie en verlichting zijn geregeld, kun je je richten op de meer belangrijke zaken, zoals het dessert.
Een oogje aan de binnenkant. Uit het oog, uit het hart: als het gaat om de filters in onze afzuigkappen vergeten we vaak om te controleren of ze moeten worden vervangen. Met Home Connect kun je de status van de filters van de afzuigkap controleren en waardevolle onderhoudsinformatie ontvangen. Log gewoon in op de app om de koolstof- en vetverzadiging van de filters te controleren en of vervanging nodig is.
De optimale afzuigcapaciteit voor kleine en grote keukens. Of u nu een open woonkeuken of een kleine, gesloten keuken heeft, wij bieden de optimale afzuigcapaciteit voor iedere keuken. Voor een aangename atmosfeer moet de lucht zes tot twaalf keer per uur worden ververst. Hiervoor moet de kracht van de dampkap optimaal zijn afgestemd op de grootte van de ruimte. Amper hoorbaar in de keuken. Bijna niet te merken aan je elektriciteitsrekening. Dankzij de speciaal ontworpen motor is de afzuigkap zowel krachtig, stil, als energiebesparend. Een Bosch afzuigkap met EcoSilence motortechnologie is merkbaar stiller en gebruikt tot 80% minder energie* dan andere afzuigkappen. Perfect voor bij wie de keuken een plek is waar je ook eet of vaak samenkomt.