Inventum AKO6012WIT - Onderbouw afzuigkap - 60 cm - 326,4 m³/h - 3 standen - Wit

79,-
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Inventum AKO6012WIT - Onderbouw afzuigkap - 60 cm - 326,4 m³/h - 3 standen - Wit

De Inventum onderbouw afzuigkap AKO6012WIT van roestvrijstaal heeft 2 motoren en een maximale luchtstroom van 326,4 m³/h. De afzuigkap heeft 3 verschillende snelheidsstanden en is geschikt voor afvoer en recirculatie. Je huis blijft tijdens en na het koken heerlijk fris ruiken. Tevens is de afzuigkap voorzien van een inklapbaar glazen dampscherm, om kookdampen in je keuken te voorkomen. De energiezuinige 2,5 watt led-verlichting zorgt voor een optimale verlichting van je fornuis of kookplaat.

Productvoordelen van de Inventum AKO6012WIT afzuigkap

  • Kleur wit
  • 60 cm breed
  • 3 snelheden
  • Druktoetsbediening
  • Led-verlichting
  • Afzuigcapaciteit 326,4 m3h
  • Geschikt voor recirculatie en afvoer naar buiten
  • 5 jaar Inventum garantie
Led-verlichting Het apparaat is voorzien van led-verlichting. Je hebt zo goed zicht op je kookplaat. Ander voordelen van led-verlichting zijn de lange levensduur en het lage energieverbruik.

Afzuigcapaciteit Zorg voor voldoende afzuigcapaciteit nodig om je keuken vrij te houden van kookluchtjes. De afzuigcapaciteit of maximale luchtstroom van een afzuigkap wordt uitgedrukt in kubieke meters per uur (m3h). Voor een kleine keuken is een afzuigcapaciteit tot 200 m3h voldoende, voor een gemiddelde keuken 200-300 m3h, voor een grote keuken 300-600 m3h en voor een open keuken meer dan 600 m3h.
De Inventum afzuigkap AKO6012WIT heeft een afzuigcapaciteit of maximale luchtstroom van 326,4 m3h.

Recirculatie of luchtafvoer naar buiten Je kunt deze afzuigkap op 2 manieren gebruiken: met luchtafvoer naar buiten of met recirculatie.
Recirculatie heeft een aantal voordelen ten opzichte van afvoer naar buiten:
  • Je hoeft geen gat in de muur te maken voor de afvoer van kooklucht.
  • Het is milieuvriendelijker, want je blaast geen warme vervuilde lucht en geen warme schone lucht naar buiten. Dat gebeurt met afvoer naar buiten wel.
  • Bij recirculatie gaat er geen warme lucht uit de keuken verloren. De warme schone lucht wordt terug de keuken in geblazen.
Koolstoffilter Bij recirculatie heb je een koolstoffilter nodig in je afzuigkap. Dit type filter gaat ongeveer 3 maanden mee en filtert 80% van de kookgeuren uit de lucht. De lucht in je keuken blijft zo stukken schoner tijdens het koken.

Voor recirculatie bij de AKO6012WIT heb je nodig:
  • Recirculatie koolstoffilterset 2KSF002
5-laags filter Deze afzuigkap heeft 5-laags aluminium cassettefilters, ook wel vetfilters genoemd. Ze nemen vet- en vochtdeeltjes op die tijdens het koken vrijkomen. Maak voor de beste werking de filters regelmatig schoon met een sopje of in de vaatwasser op een lage temperatuur.

Energielabel Iedere afzuigkap heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A++ t/m E. Een apparaat met label A++ is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel E is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken.

Altijd 5 jaar Inventum garantie We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.