Roestvrijstalen ETNA AO160RVS - Afzuigkap - Onderbouw - RVS - 60 cm

77,99
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen ETNA AO160RVS - Afzuigkap - Onderbouw - RVS - 60 cm

De ETNA AO160RVS is geschikt voor keukens met een centraal afzuigsysteem of een mechanisch ventilatiesysteem. Met afzuiging boven de kookplaat houd je goed zicht doordat de dampen direct naar boven worden afgevoerd. Daarnaast ontstaat er op den duur geen vuil door neergeslagen vetdeeltjes en door de geïntegreerde ledlamp heb je altijd goed zicht op de kookzones. Verder is deze motorloze afzuigkap voorzien van een klep die elektrisch op en dicht kan. De aluminium filtermat kan eenvoudig verwijderd en schoongemaakt worden.

Voordelen van de ETNA AO160RVS afzuigkap -De afzuigkap heeft een elektrisch bedienbare klep voor open en dicht
-De afzuigkap is voorzien van LED verlichting

Goed om te weten -De afzuigkap is alleen geschikt voor een centraal afzuigsysteem
-De afvoer van de afzuigkap bevind zich aan de bovenzijde

Onderbouw afzuiging
Deze onderbouw afzuiging is eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten op het afzuigsysteem. De totale breedte is 60 cm en de diameter van de afvoer is 12 - 10 cm. Daarmee is de ETNA AO160RVS in staat om een kookplaat van 4 tot 5 gaspitten te bedienen in een gemiddelde keuken.

Motorloze afzuiging voor centraal afzuigsysteem
Deze afzuigkap is middels de afvoer aan de bovenzijde aan te sluiten op een centrale afzuigsysteem. Daarnaast is de ETNA AO160RVS ook te gebruiken in combinatie met een mechanisch ventilatiesysteem.

Aluminium filtermat
Het vetfilter is het belangrijkste onderdeel van het afzuigsysteem. De ETNA AO160RVS is uitgerust met een aluminium filtermat. Deze filtermat is eenvoudig te verwijderen voor een periodieke reinigingsbeurt.

Energiezuinige verlichting
De afzuigkap is uitgerust met een energiezuinige ledlamp van slechts 4W. Zo houd je altijd goed zicht op de kookplaat. De ETNA AO160RVS afzuigkap is dan ook een energiezuinig apparaat, mede door de afwezigheid van een motor.
Kenmerken van de AO160RVS afzuigkap • de kleur van de afzuigkap is RVS
• diameter afvoer 100 mm
• aansluitwaarde 99 W
• LED verlichting 1 x 4 W
5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etna.nl/garantie/. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.