Witte Siemens LR96CAQ20 plafondunit met nalooptijd en randafzuiging

1 490,20
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Siemens LR96CAQ20 plafondunit met nalooptijd en randafzuiging

De stille, energiezuinige afzuigmotor. Koken wordt nu nog aangenamer. Dankzij onze afzuigkappen met krachtige iQdrive-motor houd je jouw keuken moeiteloos stoom- en geurvrij. De motor gaat bijzonder energiezuinig en stil te werk, zodat het aangename geluid van jouw kookkunsten overheerst.

Bedien de afzuigkap vanaf jouw kookplaat Het cookConnect-systeem zorgt ervoor dat je afzuigkap automatisch wordt geactiveerd zodra jij begint met koken. De bediening is letterlijk binnen handbereik: vanaf de kookplaat of in de Home Connect app past je de afzuigkracht en verlichting eenvoudig aan.

Een afzuigkap die naar jou luistert. Dankzij de koppeling van Home Connect met de spraakassistenten van Amazon Alexa en de Google Assistant kun je jouw slimme afzuigkap aansturen met je stem. Wanneer je voiceControl activeert, reageert de afzuigkap op jouw slimme speaker. Wijzig de verlichting of de stand van je afzuigkap met alleen jouw stem. Slim!

Meer slimme opties met Home Connect Gebruik Siemens Home Connect om de afzuigkap te bedienen met jouw smart device of stem, waar je ook bent. Of je nu de stand of de verlichting wil aanpassen: met Home Connect is het makkelijker dan ooit.

Ontvang een seintje wanneer je het filter moet reinigen of vervangen. Dankzij de Home Connect-app kun je eenvoudig de status van het filter bekijken. De app geeft je automatisch een seintje wanneer jij het filter moet reinigen, verwisselen of regenereren zodat jouw afzuigkap altijd optimaal functioneert.

Verbind jouw apparaten voor een comfortabel huishouden Verbind jouw apparaten in huis aan elkaar om naadloze verbindingen te creëren. Zo stel je bijvoorbeeld automatische in- en uitschakeling van het licht in van je afzuigkap tijdens en na het koken. Dit en meer is mogelijk dankzij Home Connect en haar partners.

bediening op afstand Met de Home Connect App is het nu heel eenvoudig om uw wifi-toegankelijke Siemens apparaten op uw agenda af te stemmen. Kies programma's en activeer ze. Wanneer uw maar wil, waar u ook bent.

Monitoren op afstand Dankzij Home Connect is gemoedsrust nooit ver weg. Monitor je apparaat op afstand en ontvang pushberichten wanneer een bepaald programma is afgelopen of als de filters verzadigd zijn.

De juiste verlichting voor de perfecte sfeer. De hoogwaardige, energiebesparende ledverlichting zorgt altijd voor een optimaal zicht, en creëert een perfecte sfeer in jouw keuken.

Aangenaam stille motor De krachtige motor met sterk afzuigingsvermogen verwijdert stoom en geur opvallend stil. Zo kan je ook in de keuken een prettig gesprek met jouw gasten voeren.