Roestvrijstalen AEG DGB2531M inbouw afzuigkap met 3 standen en 440 m3/u max. afzuigcapaciteit

199,-
5 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
AEG
Categorieën:
Kleur:
roestbruin Roestvrijstaal Staal Zilver

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Roestvrijstalen AEG DGB2531M inbouw afzuigkap met 3 standen en 440 m3/u max. afzuigcapaciteit

De AEG DGB2531M is een krachtige afzuigkap die ingebouwd wordt aan de onderkant van je keukenkastje. Deze afzuigkap is mooi weggewerkt boven de kookplaat, deze afzuigkap valt daarom niet op in je keuken. De maximale afzuigcapaciteit is 420 kubieke meter per uur met een breedte van 52cm. Deze strak afgewerkte afzuigkap is uitgerust met led verlichting, waardoor je extra goed zicht hebt op je kookplaat. Je kunt kiezen voor zowel luchtafvoer naar buiten of voor recirculatie. Deze afzuigkap beschikt over 3 standen en is uitgerust met 2 ledlampen. Productvoordelen van de AEG DGB2531M Inbouw afzuigkap Onzichtbaar in je keuken
De afzuigkap is speciaal ontworpen voor montage onder je keukenkastjes. Hierdoor valt deze afzuigkap niet op, waardoor je keuken een extra strakke afwerking krijgt. Deze AEG inbouwafzuigkap is uitgerust met 3 standen. De afzuigcapaciteit varieert hierdoor tussen de 440 en 195 kubieke meter per uur. De 2 vetfilters zijn van metaal waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn. De RVS buitenkant zorgt voor een strakke uitstraling.

Superieure eliminatie van kookgeurtjes
Deze AEG afzuigkap heeft een betrouwbare vetfilter die geurtjes in de keuken helpt te voorkomen en gemakkelijk afzuigt. Je kunt erop vertrouwen dat deze filter alle kookgeurtjes en -vetten opzuigt. Indien nodig is deze vetfilter eenvoudig te vervangen.

Betrouwbare motor
De betrouwbare motor in deze efficiënte afzuigkap zorgt voor een efficiënte verwijdering van kookgeurtjes en garandeert zo een zuivere keukenlucht.

Gemakkelijk te bedienen
Bedien de verlichting en de afzuigsnelheid van de afzuigkap snel en efficiënt. De elektronische bedieningsknoppen maken het regelen van de afzuigkapfuncties nog handiger. Van het aanpassen van de afzuigsnelheid tot het regelen van de energie zuinige ledverlichting, je hebt met deze afzuigkap de volledige controle over het kookproces.

Duurzame ledverlichting
Profiteer van de voordelen van ledverlichting. Het heldere en felle licht is ideaal voor de verlichting boven de kookplaat. Met deze verlichting wordt de kookplaat gemakkelijk verlicht en bovendien gaat deze verlichting ook nog eens lang mee en hij is energie-efficiënt.

Afzuiging voor afvoer naar buiten of recirculatie
Met deze afzuigkap heb je de mogelijkheid om de gefilterde lucht af te voeren naar buiten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de lucht te recirculeren met een optionele koolstoffilter. Deze wordt niet standaard bij deze afzuigkap meegeleverd. Recirculatie heeft als voordeel dat de schone gefilterde lucht, terug in de ruimte wordt geblazen, hierdoor wordt de binnentemperatuur op peil gehouden. Op deze manier wordt warmteverlies in huis beperkt en bespaar je op je energiekosten. Kenmerken AEG DGB2531 inbouwafzuigkap

  • Buitenmaten hxbxd (mm) 245x520x285
  • Afzuigkracht (hoog/laag): 440/195 m³/h
  • Geluidsniveau (max./min.): 67/51 dB(A)
  • Vetfilter: 1 stuks - professioneel meerlagig aluminium
  • Geschikt voor recirculatie
  • Aansluiting luchtafvoer 150 mm