Zilveren Afvalemmer Rectangular - RVS - Incl Liner Pocket - 30 l - Simplehuman

89,99
6 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
roestbruin Roestvrijstaal Staal Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Afvalemmer Rectangular - RVS - Incl Liner Pocket - 30 l - Simplehuman

Deze Liner Pocket afvalemmer heeft een inhoud van 30 liter. Het roestvrijstalen materiaal is zo bewerkt dat hier geen vingerafdrukken op blijven zitten na gebruik. Het sterke stalen pedaal is ontworpen voor een lange levensduur en het deksel garandeert een soepele en geruisloze sluiting. De G-code vuilniszakken van Simplehuman hebben het perfecte formaat voor deze pedaalemmer. De zak sluit zich stevig om de steunrand en doordat de rand precies onder het deksel valt, kun je de zak niet zien.
Simplehuman Rectangular Prullenbak - 30 l - RVS - Zilver Met in een inhoud van 30 liter is deze pedaalemmer geschikt voor een tweepersoonshuishouden.
Voordelen

  • Inclusief liner pocket; een systeem om je vuilniszakken in de prullenbak te bewaren
  • Fingerprintproof
  • Soft-close deksel, voor geruisloze sluiting

Specificaties
  • Inhoud: 30 liter
  • Afmetingen: 40.5 x 33.8 x 46.3 cm
  • Materiaal: RVS
  • Geschikte vuilniszakken: Simplehuman Pocket Liner G afvalzakken

Over Simplehuman De producten en ontwerpen van Simplehuman hebben talloze prijzen gewonnen. Door het oplossen van simpele problemen die vaak over het hoofd worden gezien, maakt Simplehuman mensen efficiënter bij het dagelijks werk thuis. De producten worden zeer streng getest om te garanderen dat deze bij jarenlang intensief gebruik goed blijven functioneren. Het resultaat is altijd eenvoudig, modern, functioneel en van goede kwaliteit. En ze maken alleen producten die ze zelf ook graag gebruiken. Het merk is apetrots op wat ze doen. De medewerkers genieten van het moment waarop consumenten zeggen: “Wat is dat handig!” als ze een van de producten voor het eerst gebruiken.

Maat:
30-l,  One size
Materiaal:
Material/Materiaal band,  Roestvrij staal,  RVS
Voorraad: