Zwarte QUVIO Prullenbak / Prullenmand / papierbak / Afvalbak / Afvalbak / Prullenbakken / Vuilnisbak - Met deksel - 10L

29,89
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte QUVIO Prullenbak / Prullenmand / papierbak / Afvalbak / Afvalbak / Prullenbakken / Vuilnisbak - Met deksel - 10L

Let op: kijk goed naar de afmetingen, past de prullenbak in uw situatie? Een compacte prullenmand Deze compacte afvalemmer van QUVIO valt onmiddellijk op door zijn vormgeving. De ovale lijnen geven een unieke look aan deze vuilnisbak. Hij is compact en daardoor overal inzetbaar. De prullenbak is uitgevoerd in zwarte afwerking.

Afmetingen:

  • Breedte: 33cm
  • Diepte: 14,5cm
  • Hoogte: 32cm
  • Inhoud: 10L
Waar zet je deze afvalemmer in? Deze vuilnisbak is vrij smal en neemt daardoor weinig ruimte in. Hij is geschikt voor kleine kamers zoals een kleine badkamer of toilet. Ook als je een kleinere keuken hebt, kun je deze afvalemmer in een kleine hoek of zelfs in je kast kwijt. Of denk bijvoorbeeld aan je werkkamer of kantoorruimte. Ook hier neemt hij weinig ruimte in en kan toch heel veel bevatten.

Waarom kiezen voor deze vuilnisbak? De vuilnisemmer van QUVIO heeft een strakke vormgeving. Daarom is hij ideaal voor in moderne interieurs. Zwart vormt een mooi contrast met witte vloeren of meubels. Bij een industriële woninginrichting gaat deze zwarte vuilnisemmer perfect bij andere zwarte elementen in het interieur. Ronde vormen komen vaak voor in retro woningen en daardoor is deze ovale prullenbak ook heel erg in trek voor vintage interieurs. Deze prullenbak heeft een inhoud van 10 liter.
Makkelijk te onderhouden Bij een prullenmand is het zeer belangrijk dat hij perfect proper gehouden wordt. Deze vuilnisemmer van QUVIO is zeer makkelijk te onderhouden. Met lauw water en een dagelijks onderhoudsproduct krijg je hem zeer makkelijk schoon. Het materiaal waaruit deze prullenbak is gemaakt is zeer sterk. Ook al poets je hem dagelijks, hij zal heel lang zijn oorspronkelijke uitstraling behouden. Met andere woorden: je zult nog vele jaren kunnen genieten van deze unieke prullenmand.

Maat:
33
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: