Roestvrijstalen Ninestars Prullenbak Met Sensor Modern Design Combideal - 12L + 50L - RVS

99,99
De beste prijs bij bol.com


Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Ninestars Prullenbak Met Sensor Modern Design Combideal - 12L + 50L - RVS

Deze stijlvolle sensor prullenbakken kunt u niet missen in uw huis of kantoor. Hij zal uw keuken of kamer een hele nieuwe tint geven door zijn classic en modern design. Gegarandeerd laat deze prullenbak een uitstekende indruk achter op uw gasten.

Dankzij de ingebouwde sensor gaat het volledig automatisch. Geen vieze handen meer en u beperkt de bacterie verspreiding enorm dus is het een stuk hygiënischer leven. De prullenbak is ook nog eens erg stijlvol en uitstekend geschikt voor iedere kamer in huis of op kantoor. Eigenschappen Prullenbak

  • Inhoud 12 liter + 50 liter.
  • Beperkt bacteriën verspreiding aanzienlijk!
  • Eenvoudig en zuinig in gebruik.
  • Hygiënischer werken.
  • 12 Maanden Garantie.

Werking
U hoeft uw hand er maar boven te houden en de klep gaat al open. Dit gedurende voor 3,5 seconden, dus ruim de tijd om je spullen weg te gooien. Wilt u de prullenbak even open laten staan? Geen probleem! U hoeft alleen maar te drukken op het knopje open en hij blijft zolang open staan als u wenst. Druk op het knopje close als je hem weer wilt sluiten. De sensor afstand van bovenaf is +/- 15cm en hij richt zich met een hoek van 90 graden omhoog. Dus hij gaat niet elke keer open als je ervoor bij of langs loopt. Hij functioneert door 3 x C batterijen. Deze moet u nog wel zelf aanschaffen. Wij bieden ze ook aan op onze website voor een uitstekende prijs.

Conclusie is dat deze prullenbak uw leven een stuk aangenamer maakt. Minder poetsen, beperkte bacterie verspreiding, zelfs de pedaalemmerzakken vervangen gaat een stuk eenvoudiger. Ipv een grote, zware bak waar u uw vuilniszakken in vervangt, beschikt deze prullenbak over een erg handig en licht ophangsysteem waar u uw vuilniszak eenvoudig in hangt.
De prullenbak heeft een inhoud van 50 liter en is van roestvrij staal. Zeer eenvoudig te onderhouden en te reinigen.

Deze afvalbak met sensor is volledig automatisch en op de toekomst gericht. Ga mee met de tijd en schaf hem nu aan.