MAZAZU MIRA Home - Prullenbak 30L - Pedaalemmer - Plastic Binnenemmer - Metaal - Grijs - 35x23.8x63

95,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over MAZAZU MIRA Home - Prullenbak 30L - Pedaalemmer - Plastic Binnenemmer - Metaal - Grijs - 35x23.8x63

Wij bij MIRA HOME staan voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubels. We combineren functionaliteit met kwaliteit en hebben een ruim assortiment aan originele meubelstukken. Deze pedaalemmer heeft een industriële uitstraling en is gemakkelijk te combineren met andere meubelstukken. Bij MIRA HOME vind je snel meubilair dat perfect past bij jouw wensen!

ZACHTE SLUITING:
Hoewel de recyclingbak gemaakt is van een stijve metalen buitenkant, is hij zacht; het buffermechanisme zorgt ervoor dat de deksels zacht, langzaam en stil sluiten zonder een luid gekletter.

BAK IN BAK:
Deze vuilnisbak bevat een verwijderbare emmer voor eenvoudige reiniging als de vuilniszak per ongeluk breekt en morst; het uitgesneden achterste gat is voor het gemakkelijk verwisselen van de voering.

EENVOUDIGE MONGTAGE:
Dit meubel is eenvoudig te monteren door gebruik te maken van de inbegrepen handleiding en eventueel een zak schroefmateriaal.

AFMETINGEN:
35x23.8x63 cm

MIRA HOME wil dat al haar klanten tevreden zijn en garandeert je daarom professionele klantenservice voor en na de aankoop. Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze pedaalemmer.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: