Roestvrijstalen Homra QUBIX Sensor Prullenbak RVS Afvalemmer 70 liter – afvalscheiding - 3 vakken

109,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Homra QUBIX Sensor Prullenbak RVS Afvalemmer 70 liter – afvalscheiding - 3 vakken

Prullenbak voor afvalscheiding luxe afvalemmer met 3 compartimenten werkend op een hoogwaardige sensor.
Handig in gebruik, stijlvol in de keuken vanwege de unieke combinatie van hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, comfort en design. De Homra sensor recycle prullenbak van 68 (22+24+22) liter uit onze Prime collection heeft het allemaal! Afval scheiden was nog nooit zo eenvoudig! Nooit meer afval uit uw handen laten vallen terwijl u het deksel van uw prullenbak probeert open te doen, of een pedaal dat blijft hangen waardoor de prullenbak helemaal niet open wil, deze Homra sensor prullenbak gaat open zodra hij detecteert dat u er iets in wilt doen!

- Gepatenteerd sensor systeem, open zonder aanraken!
- 22+24+22L liter inhoud, ideaal voor afvalscheiding.
- Hoogwaardig ABS kunststof deksel / geborsteld RVS , vingerafdruk bestendig
- Werkt op 4 x D batterijen. (niet inbegrepen)
- Inclusief binnenringen voor vuilniszakken
- Aan/uit knop en open/dicht knoppen om de klep continu open te laten staan
- Ideaal voor keuken, kantoor, winkel, kantine, woonkamer of slaapkamer.

De sensor reageert op beweging op een afstand van 15 tot 20 cm waarbij het no-touch prullenbakdeksel direct open gaat. Nadat de sensor 5 seconden niets heeft gedetecteerd gaat het deksel ook automatisch weer dicht. Wilt u dat het deksel langer open blijft staan dan kunt u dit simpel regelen door op de ‘open’ knop te drukken; het deksel blijft dan net zo lang open staan totdat u op de ‘sluit’ knop drukt.

Deze prullenbak is speciaal ingedeeld om uw afval heel gemakkelijk te splitsen. Onder het deksel bevinden zich drie gescheiden compartimenten van 22,24 en 22 liter waarin u bijvoorbeeld uw restafval en groen- of plastic afval kunt scheiden. In alle compartimenten bevindt zich een binnenring waarmee u de vuilniszakken gemakkelijk kunt bevestigen zonder dat er aan de buitenkant van de prullenbak iets uitsteekt. In de huidige tijd waarin wij ons allemaal steeds bewuster worden van het milieu is dit toch eigenlijk een onmisbaar systeem in ieder huishouden! Homra prime collection ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid , comfort en design.