Roestvrijstalen Homra set van 2 afvalemmers met sensor - prullenbak - afvalbak - vuilnisbak - 50L + 8L - vingerafdruk bestendig RVS - Homra Prime collection

133,- 119,-
3 Prijzen, De beste prijs bij vtwonen.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver Roestvrijstaal Geborsteld RVS/Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 90 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Homra set van 2 afvalemmers met sensor - prullenbak - afvalbak - vuilnisbak - 50L + 8L - vingerafdruk bestendig RVS - Homra Prime collection

Een set van twee handige sensor prullenbakken van het bekende Nederlandse merk Homra. Een 50 liter prullenbak en een kleine afvalemmer van 8 liter voor eventueel afvalscheiding of gebruik in badkamer toilet of keuken. De set bestaat uit een kleine prullenbak van 8 liter en een van 50 liter. Dankzij de maten zijn deze bakken uitermate geschikt voor in de keuken en/of badkamer. Nooit meer afval uit uw handen laten vallen terwijl u het deksel van uw prullenbak probeert open te doen, of een pedaal dat blijft hangen waardoor de prullenbak helemaal niet open wil, deze Homra sensor prullenbakken gaan open zodra ze detecteren dat u er iets in wilt doen!

- Gepatenteerd sensor systeem, open zonder aanraken!
- Set van 2 prullenbakken 8L en 50L inhoud
- Hoogwaardig ABS kunststof deksel / geborsteld RVS , vingerafdruk bestendig
- Inclusief binnenbak; makkelijk legen
- Aan/uit knop en open/dicht knoppen om de klep continu open te laten staan
- Hygiënisch in gebruik
- Ideaal voor toilet, badkamer, woonkamer of als extra prullenbak in de keuken (afval scheiden)

De sensoren van de prullenbakken reageren op beweging op een afstand van 15 tot 20 cm waarbij de no-touch prullenbakdeksels direct open gaan. Nadat de sensoren 5 seconden niets hebben gedetecteerd gaan de deksels ook automatisch weer dicht. Wilt u dat de deksels langer open blijven staan dan kunt u dit simpel regelen door op de ‘open’ knop te drukken; de deksels blijven dan net zo lang open staan totdat u op de ‘sluit’ knoppen drukt.

Aan de binnenkant van de 50 liter afvalbak zit een ring waar u de vuilniszak omheen kunt hangen waardoor de zak niet aan de buitenkant van de prullenbak uitsteekt. In de 8 liter prullenbak zit een binnenbak die u er gemakkelijk uit kunt halen zodat u hem kunt legen.
Dankzij de maat is deze kleine prullenbak uitermate geschikt voor in de badkamer of als speciaal groenafval bakje in uw keuken. De Homra sensor prullenbakken hebben dus alleen maar voordelen. Homra prime collection, ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid , comfort en design.

Vestigings adres: Reactorweg 53
Telefoonnummer: 085-8886855
KVK nummer: 30193631