Hailo Bix-Box Swing XL 0860-241 Afvalbak 52 l Plaatstaal (b x h x d) 339 x 763 x 260 mm Zwart Met zelfsluitende zwenkdeksel 1 stuk(s)

70,75
9 Prijzen, De beste prijs bij Kabelmaxx.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Zwart

Over Hailo Bix-Box Swing XL 0860-241 Afvalbak 52 l Plaatstaal (b x h x d) 339 x 763 x 260 mm Zwart Met zelfsluitende zwenkdeksel 1 stuk(s)

De swingende deksel van de Hailo Big-Box Swing prullenbak zorgt voor een feestje in de keuken. De tweedelige deksel open naar binnen toe waardoor je er zonder moeite afval in kan duwen, waarna de deksel automatisch weer sluit. Heb je liever dat prullenbak open blijft staan? Geen probleem, je kan de deksel zo vast zetten voor bijvoorbeeld tijdens het koken. Ook beschikt de prullenbak over een afvalzakhouder, zodat deze nooit van zijn plek schiet. Met een inhoud van 52 liter is de afvalbak ideaal voor grotere gezinnen van 4-5 personen.
Hailo Big-Box Swing XL Prullenbak- 52 l - Zwart De swingende Big-Box prullenbak van Hailo maakt het weggooien van afval bijna een feestje.
Voordelen

  • Swing deksel waardoor je afval zo weggooit en de deksel automatisch sluit
  • Mogelijkheid om de deksel open vast te zetten
  • Afvalzakhouder

Specificaties
  • Inhoud: 52 liter
  • Afmetingen: 34 x 26 x 77 cm
  • Materiaal: staal

Over Hailo Hailo is gewijd aan het gemakkelijker en veiliger maken van het werk voor de handel en de industrie professionals en hobbyisten sinds het werd opgericht in 1947. Als toonaangevende fabrikant van ladder systemen, trappen en afvalbakken, bieden wij onze klanten een breed scala van innovatieve producten die voldoen aan gestelde normen. Hailo biedt voortdurend nieuwe impulsen in de markt met zijn forward-looking productinnovaties. Vandaag de dag worden Hailo producten verkocht in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Maat:
52 l,  XL
Materiaal:
Staal
Voorraad: