Roestvrijstalen EKO EcoCasa III Recycling pedaalemmer 20 + 9 liter mat RVS

69,99
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
EKO
Categorieën:
Kleur:
Mat Mat rvs Roestvrijstaal Zilver Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen EKO EcoCasa III Recycling pedaalemmer 20 + 9 liter mat RVS

Een strakke mat RVS duo-afvalscheider met een totaalinhoud van 29 liter (20+9 liter). De pedaalemmer bestaat uit 2 compartimenten waarvan het zwarte kunststof deksel met een groot voetpedaal te openen is. De prullenbak bevat 2 uitneembare kunststof binnenemmers, een zwarte binnenemmer van 20 liter, een groene binnenemmer van 9 liter, beide voorzien van een hengel om te kunnen dragen en bagfixer om de afvalzak in te bevestigen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de afvalzak stevig op zijn plaats gehouden wordt, maar ook dat de afvalzak niet in het zicht zit bevestigd.

Door de uitneembare binnenemmers is de prullenbak eenvoudig te reinigen en zijn afvalzakken gemakkelijk te wisselen. Omdat de prullenbak voorzien is van een FingerPrintProof coating, zie je geen vingerafdrukken. Ook weer ideaal bij het schoonhouden van de prullenbak.

Het deksel is bedienbaar met een groot voetpedaal. Het deksel sluit geruisloos oftewel softclose en heeft een stay-open functie die het deksel vergrendelt wanneer je de afvalzak wilt wisselen of de pedaalemmer wilt schoonmaken.

Materiaal:
Kunststof,  Metaal,  RVS
Voorraad: