Brender Afvalbak - vuilnisbak - vuilnisemmer - afvalemmer - afvalscheiding prullenbak -3 binnenemmers 3 x 16L - wit

129,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Brender Afvalbak - vuilnisbak - vuilnisemmer - afvalemmer - afvalscheiding prullenbak -3 binnenemmers 3 x 16L - wit

Hoge afvalscheidingprullenbak met drie aparte binnen emmers. Deze mooie hoge afvalemmer met drie fronten biedt ruimte aan drie binnen emmers van 16 liter. Als je niet veel ruimte in de keuken hebt is deze recycle afvalbak een prima oplossing om toch huishoudelijk afval te kunnen scheiden. Daardoor draagt u direct uw steentje bij aan een beter milieu; recycling is de toekomst. Door zijn beperkte afmetingen past deze vuilnisbak in een klein hoekje of tegen een smal muurtje. De boven elkaar geplaatste fronten openen onafhankelijk van elkaar en moeten met de hand bediend worden. De binnen emmers zijn makkelijk uit de stalen omkasting te tillen om te reinigen of direct in een container te legen. Ze passen door hun beperkte afmeting onder de hoge uitloop van een keukenkraan. De 16 liter binnen emmers lijken beperkt qua capaciteit echter door het goed scheiden van uw huishoudelijk afval zal blijken dat de capaciteit ruimschoots voldoende is. Wij raden aan de afvalbak aan de muur te verankeren, schroeven en pluggen hiervoor worden bijgeleverd. Dit model is ook leverbaar in grijs en zwart.

De maten zijn als volgt: 136 cm hoog 33,6 cm breed x 25,2 cm diep.Inhoud: drie kunststof binnenemmers van 16 liter per stuk. Praktische oplossing om ook in een kleine keuken je huishoudelijk afval te scheiden.
Materiaal omkasting: plaatstaal. Handmatige bediening, de fronten openen onafhankelijk van elkaar. Mogelijkheid om de kast aan de muur te verankeren.
De kleuren van de binnen emmers kunnen afwijken van de getoonde afbeelding.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: