Brender Afvalbak - vuilnisbak - afvalemmer - vuilnisemmer - afvalscheiding - twee binnenemmers / zwart

134,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Brender Afvalbak - vuilnisbak - afvalemmer - vuilnisemmer - afvalscheiding - twee binnenemmers / zwart

Afvalbak met twee binnenemmers in een mat zwarte uitvoering. Eindelijk en stijlvolle prullenbak die het mogelijk maakt in ook een kleine keuken het huishoudelijk afval te scheiden. Achter de zwarte fronten die door handbediening naar voren kantelen schuilen twee aparte binnenemmers van 16 liter per stuk. De binnenemmers zijn voorzien van een stalen draagbeugel en kunnen onder de hoge uitloop van de keukenkraan schoongemaakt worden. Door het strakke uiterlijk van deze afvalscheidingsprullenbak is het een praktische aanwinst in de keuken. Bijkomend voordeel doordat de fronten naar voren kantelen heb je niet die eeuwige spetters op de muur. En om de vuilnisbak helemaal te integreren in het interieur kun je er iets decoratiefs opzetten, een plantje of fruitschaal etc. Nu krijgen wij regelmatig de vraag of de inhoud van de emmers voldoende is. Uit ervaring weten wij dat als je goed het afval scheidt de emmers groot genoeg zijn. Specificaties:

  • Hoogte 92 cm
  • Breedte 33.6 cm
  • Diepte 25.2 cm
  • Voorzien van twee binnenemmers van 16 liter.
  • De stalen omkasting is voorzien van een mat zwarte coating.
  • Op de rug van de vuilnisbak zitten twee boorgaten waarmee u de afvalbak aan de muur kunt verankeren, bevestigingsmateriaal wordt bijgeleverd.
Om een derde afvalstroom te kunnen verwerken kunt u deze stijlvolle afvalbak combineren met een zwart / grijze Compost Caddy het handige GFT afvalbakje.