Zilveren Brabantia Push Bin afvalemmer 60 liter - Matt Steel

209,-
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Matt Matt Steel Steel Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Brabantia Push Bin afvalemmer 60 liter - Matt Steel

In stijl je afval verzamelen kan met een Brabantia Push Bin Prullenbak, een ruime Vuilnisbak met een inhoud van 60 liter. Een moderne en handige variant van een 'design klassieker'. De Push Bin heeft een extra grote opening om knoeien te voorkomen. De klep veert mooi terug om het zicht op afval en de geur van afval weg te houden. Met zijn 60 liter inhoud is deze afvalemmer ideaal voor een groot gezin, of voor degene die veel afval heeft danwel minder vaak de afvalzak verwisselt. Brabantia Push Bin Prullenbak - 60 l - Matt Steel

  • Geruisloze sluiting - dempers in deksel.
  • Gemakkelijk afval weggooien zonder te morsen - grote opening.
  • Ideaal voor grote hoeveelheden afval - extra groot.
  • Bodem met kunststof beschermrand.

Tip:
Deze prullenbak wordt geleverd inclusief een proefverpakking Brabantia Vuilniszakken. Bijpassende afvalzakken zijn PerfectFit Vuilniszakken code H - EAN: 8710755138744.

Over Brabantia Sinds de oprichting in 1919 is Brabantia uitgegroeid tot het wereldwijd geliefde ‘huis-merk’ van nu. Brabantia staat bekend om producten die mooi en handig zijn, waardoor dagelijkse klusjes veranderen in geliefde rituelen. Brabantia biedt een breed scala aan producten; van prullenbakken, droogmolens en strijkplanken tot wasmanden, voorraadbussen, kookgerei en badkameraccessoires. Stijlvolle, goed gemaakte producten, die zijn ontworpen voor recycling. Zo kun je er zo lang van genieten als je wilt – maar hoef je je ook niet schuldig te voelen als je ze wegdoet. Brabantia is een gecertificeerd B Corp en wordt hiermee erkend voor haar positieve impact op mens en milieu. Dat is ‘Designed for living’.

Materiaal:
Kunststof,  Metaal,  Staal
Voorraad: