Bruine Biomat composteerbare papieren containerzakken 1 laags - 240 liter - 25 stuks

38,99 25,23
5 Prijzen, De beste prijs bij Vitamins


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Over Bruine Biomat composteerbare papieren containerzakken 1 laags - 240 liter - 25 stuks

Deze verpakking bevat 25 x BioMat papieren containerzakken 1 laags van 240 liter.

Bespaar schoonmaakmiddelen, nare geurtjes, water én tijd met deze composteerbare papieren containerzakken. De papieren containerzakken zijn perfect voor de hygiënische inzameling van organisch afval. De insteekzak houdt uw bak betrouwbaar schoon, waardoor deze niet langer uitgewassen hoeft te worden!

In de zomer worden maden en nare geurtjes door een schonere bak tot een minimum beperkt. In de winter voorkomt het papier dat (biologisch) afval tot de rand van de bak bevriest. Daarnaast zijn deze zakken natvast gemaakt, zodat ook nat (biologisch) afval in uw vuilnisbak terecht kan. De scheurvaste GFT-afvalzakken zorgen er tenslotte voor dat uw bak betrouwbaar schoon blijft. Onze composteerbare papieren zakken, gecertificeerd volgens EN 13432, kunnen niet alleen gebruikt worden voor de GFT-bak, maar ook voor alle recyclebare afvalbakken. Op deze manier worden al uw bakken zonder veel moeite schoon gehouden De papieren zakken zijn composteerbaar volgens EN 13432 - de Europese norm voor composteerbaarheid. Alle papieren BIOMAT-zakken worden ook vervaardigd volgens EN 13593 om de hoogste kwaliteit te garanderen. Hout is een natuurlijke grondstof die teruggroeit. Toch is het belangrijk om zorgvuldig met deze grondstof om te gaan en niets te verspillen.

  • geproduceerd en gecertificeerd op biologische afbreekbaarheid en composteerbaarheid volgens EN 13432
  • geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen
  • ook geschikt voor het verzamelen van bladeren en tuinafval
  • extra scheurvastheid door verstevigde bodem
  • Natte sterkte om de zwaarste omstandigheden te weerstaan
  • Te gebruiken in een GFT container of container voor restafval

Deze BioMat papieren containerzakken zijn ook verkrijgbaar met 120/140 liter.

Afmetingen: 750 x 250 x 1150 mm - geschikt voor containerbakken met een inhoud van 120/140 liter 870 x 350 x 1200 mm - geschikt voor containerbakken met een inhoud van 240 liter.

Maat:
25ST
Materiaal:
Papier
Voorraad: