BinBin Industriële metalen prullenbak zwart 200 Liter olievat met vlamwerend deksel| Brandveilig | Horeca afvalbak- Grote afvalbak

139,95
3 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Flame Lid Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over BinBin Industriële metalen prullenbak zwart 200 Liter olievat met vlamwerend deksel| Brandveilig | Horeca afvalbak- Grote afvalbak

De BinBin Flame 200 Liter prullenbak met vlamdovend deksel is een grote, stoere en brandveilige afvalbak met een industriele uitstraling. Door het grote formaat is de Binbin 200 Liter prullenbak vooral geschikt voor bedrijven. Daar is meer afval en dan is een groter volume noodzakelijk. Bijvoorbeeld bij winkels, cafe’s, restaurants, strandtenten, snackbars, benzinestations of festivals. De afvalbak is volledig van staal. De prullenbak is dus 100% recyclebaar. Het is een duurzame afvalbak.

De BinBin prullenbak werkt heel simpel: je doet de zak in de oliedrum. Daarna leg je het vlamwerende deksel erop en die houdt de vuilniszak op zijn plaats. In de deksel zit een gat van 13 cm. We hebben dat gat bewust klein gehouden. Zodat er geen groot, zwaar afval ingegooid wordt. Omdat de prullenbak zo groot is mag de zak namelijk niet te niet te zwaar worden. Want dan krijg je de volle zak er moeilijk uit. Deze mooie en grote, metalen afvalemmer is geschikt voor alle afvalstromen. Het vat is ook bijzonder geschikt om een tekst/sticker op te plakken. Bijvoorbeeld je eigen naam of logo.

En dan de deksel. Die is vlamwerend. Of vlamdovend. Beide namen worden gebruikt maar door de trechtervorm van de deksel wordt de rook, in de vlamdovende prullenbak, via de rand teruggeleid in de prullenbak. De rook kan niet ontsnappen, er ontstaat zuurstofgebrek en het vuur gaat uit. De brandweer is dus ook blij als u deze BinBin Black 200 L heeft staan.
Specificaties:

  • Lengte: 57 CM Breedte: 57 CM Hoogte: 87 CM Diameter: 57 CM opening: 13 CM Gewicht: 11 KG
  • Volume: 200 Liter. Een vuilniszak van 90 cm x 125 cm past er precies in.
  • Uit te breiden als modulair afvalscheidingsstation.
  • Dit product is 100% van metaal en ook 100% recyclebaar. U maakt een duurzame keuze!

Materiaal:
Metaal,  Staal
Voorraad: