BinBin Hole Industriële metalen prullenbak zwart 120 Liter olievat met gat in deksel

119,95
3 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
HOLE Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over BinBin Hole Industriële metalen prullenbak zwart 120 Liter olievat met gat in deksel

De BinBin Black 120L Hole is een stoere, grote prullenbak met een industriele uitstraling. Het is een heerlijke bak met praktisch formaat. De BinBin wordt geleverd met deksel en dekselklem. Met de dekselklem kan je de vuilniszak bevestigen aan de BinBin afvalbak. In deksel zit gat van 20 cm. Het werkt heel simpel: je doet de zak in de drum. Daarna leg je deksel erop en bevestig je de deksel en de zak met de dekselklem. En dan heb je een mooie en grote, metalen afvalemmer. Het is overigens niet nodig om de klem te gebruiken. Ook zonder de dekselklem blijft de vuilniszak goed zitten.

De BinBin prullenbak is geschikt voor alle afvalstromen. Deze metalen prullenbak is ook bijzonder geschikt om een tekst/sticker op te plakken. Bijvoorbeeld je eigen naam of logo. Of laat weten wat je er in wilt hebben: plastic, afval, glas, papier. Wat we willen zeggen: hij is gemaakt om in te zetten als afvalscheiding prullenbak. Zet drie van deze vaten naast elkaar en je hebt een afvalscheidingsstation.

Deze prullenbak past in huishoudens maar door het formaat is hij vooral geschikt voor bedrijven. Daar is iets meer afval en dan is een groter volume beter. Bijvoorbeeld bij winkels, cafe’s, restaurants, strandtenten, snackbars, benzinestations. De prullenbak is 8 kilo dus goed te verplaatsen.
De afvalbak is volledig van metaal en is dus 100% recyclebaar. Het is een duurzame afvalbak.

Materiaal:
Metaal,  Staal
Voorraad: