The Binbin BinBin Hole industriële prullenbak 60 Liter zwart met gat deksel

99,95
3 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Gatdeksel Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over The Binbin BinBin Hole industriële prullenbak 60 Liter zwart met gat deksel

Create a WinWin with the BinBin!
De BinBin Black 60L Hole is een stoere en praktische prullenbak. Hij is schattig en industrieel tegelijk. De afvalbak past in elk huishouden. Hij kan in de keuken, tuin, badkamer, kinderkamer of studeerkamer.
De afvalbak heeft een praktisch formaat. De BinBin wordt geleverd met deksel en dekselklem. De binnenkant van deze prullenbak is gecoat. Dus geen roestvorming. Ook zitten er twee stevige stalen handvaten aan de zijkant.

Het werkt heel simpel: je doet de vuilniszak in het vat. Daarna doe je de deksel erop en je bevestigt de zak en deksel met de klem. Overigens blijft de vuilniszak ook prima zitten zonder klem. Dat scheelt weer een handeling. Een vuilniszak van 60 x 80 cm(60 Liter) past precies in deze metalen prullenbak.

De BinBin prullenbak is geschikt voor alle afvalstromen. De zwarte prullenbak is ook bijzonder geschikt om een tekst/sticker op te plakken. Bijvoorbeeld je eigen naam of logo. Of laat weten wat je er in wilt hebben: plastic, afval, glas, papier. Wat we willen zeggen: hij is gemaakt om in te zetten voor afvalscheiding. Zet drie van deze vaten naast elkaar en je hebt een afvalscheidingsstation.

De afvalbak is volledig van staal. De prullenbak is dus 100% recyclebaar. Het is een duurzame afvalbak.

De BinBin Black 60L Hole is gemaakt van een olievat. Wie zegt dat je een oliedrum moet gebruiken voor olie? Wij niet! Het is een hele mooie prullenbak.

Materiaal:
Metaal,  Staal
Voorraad: