Naturelkleurige Afvalbak karton, Afvalbox restafval (hoog 80 cm herbruikbaar)

57,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Kraftliner Naturel bruin (kraftliner karton) Naturelkleur

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Naturelkleurige Afvalbak karton, Afvalbox restafval (hoog 80 cm herbruikbaar)

Afvalbox: Duurzame modulaire Afvalbak(ken) voor afvalscheiding Beschrijving: Deze Duurzame Afvalbak is ontworpen met het oog op zowel milieubewustzijn als functionaliteit. Met een vierkante vorm en verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes (60 cm, 80 cm of 97 cm), biedt deze afvalbak een ideale oplossing voor de inzameling van diverse soorten afval in verschillende omgevingen. Kenmerken:
· Uitvoering: De afvalbak is niet opvouwbaar en bevat geen bewegende delen, maar is uitgerust met handgrepen waardoor gemakkelijk hanteerbaar. De bovenzijde van het deksel is voorzien van een waterdichte coating welke met een vochtige doek gemakkelijk is te reinigen.
· Materiaal/Constructie: De afvalbak is vervaardigd uit meerlaags verlijmd kraftliner karton, waardoor hij extreem sterk is en bestand tegen dagelijks gebruik.
· Brandveiligheid: Deze afvalbak voldoet aan de brandveiligheidsclassificatie EN 13501-1, wat betekend dat de afvalbak ook geschikt is voor gebruik in openbare ruimten.
· Uitstraling: De afvalbak heeft een natuurlijke uitstraling die zich moeiteloos aanpast aan diverse omgevingen, waardoor hij zowel functioneel als esthetisch verantwoord is.
· Keurmerken: Het basismodel van de afvalbak beschikt over verschillende keurmerken, waaronder UN, Rezy, FSC, Biobased en PAP21, wat de nadruk legt op duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid.
· Duurzaamheid: De productie van deze afvalbak laat vrijwel geen CO2-voetafdruk achter. Bovendien is de afvalbak 100% recyclebaar, waardoor hij na een levensduur van ca 5 jaar kan worden hergebruikt in de papierindustrie, wat bijdraagt aan een circulaire economie. Aanbevolen Afvalzakken:
Om optimaal gebruik te maken van de Duurzame Afvalbak, raden we het gebruik van biologisch afbreekbare of papieren afvalzakken af. De volgende maten afvalzakken zijn geschikt voor de verschillende hoogtematen van de afvalbak: · Voor de hoogtemaat van 60 cm: Gebruik afvalzakken van 70x110 cm met een dikte van 40 my of dikker.
· Voor de hoogtemaat van 80 cm: Gebruik afvalzakken van 80x110 cm met een dikte van 40 my of dikker.
· Voor de hoogtemaat van 97 cm: Gebruik afvalzakken van 80x120 cm met een dikte van 40 my of dikker.

Materiaal:
Karton
Voorraad: